Citește Descrierea Oficială

Instructor de Zbor

Formarea pentru instructor de zbor (Flight instructor = FI), precum și pregătirea pentru instrumente de zbor instructor (instrument de evaluare instructor = IRI și multi motor instructor = MIE) sunt traininguri specializate.

FI - instructor de zbor
Formarea pentru instructor de zbor (formare de bază) a fost deja parte din zbor Academia Martinair de mai mulți ani. Cerințele pentru începerea formării sunt o CPL valabil septembrie pentru calificarea de clasă (Licență AESA). Un minim de 5 ore trebuie să fie transportat cu avionul în ultimele 6 motnhs dinaintea începerii cursului și un test de intrare trebuie să fie trecut. Acest test este obligatoriu.

Esențiale în partea teoretică a formării de instructor de zbor sunt in mod special de predare piloți de studenți despre aerodinamica și dreptul aviației și de învățare cum să dea informări clasice.

Partea practică a formării include de zbor un avion de pe scaunul din dreapta și sunt date instrucțiuni despre coaching-ul piloți de student.

După ce a fost certificat ca instructor de zbor trebuie sa dea primele o sută de ore de zbor sub supravegherea unui instructor de zbor cu experiență. Numai după finalizarea acestor ore instructorul de zbor este permis să dea instrucțiuni pentru LAP pe cont propriu. După două sute de ore ca instructor de zbor el sau ea poate da instrucțiuni pentru CPL.

FI IR - instrument de evaluare instructor
Zborul Academia Martinair a fost prima companie din Țările de Jos pentru a primi autorizație din partea guvernului olandez (IVW) pentru a instrui un instructor de zbor instrumental. Cerința de a începe formarea este de cel puțin 200 de ore de zbor de instrumente. Principalul punct de atenție acestui training, care este destul de similar cu formarea de a deveni un instructor de zbor, este de predare piloți de studenți cum să navigheze și să zboare cu ajutorul instrumentelor lor.

Formarea pentru instructor de zbor este pornit la solicitare. Nu doar persoanele civile să ia parte la formarea, dar, de asemenea, piloți ai Forțelor Aeriene se angajează de formare în mod regulat.

Program predat în:
Engleză
Olandeză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Martinair Flight Academy »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
6 - 12 luni
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date