Curs de inginerie audio

Generalități

45 locații disponibile

Programul de descriere

Inginerie audio

Încă de la începuturile noastre în 1989, Connection Recording a ajutat mii de studenți lanseze cariera lor, prin plasarea lor ca ucenici de lucru (externs) în studiouri de înregistrare reale din Statele Unite, Canada, Australia si Marea Britanie Noi facem acest lucru prin parteneriatul cu sute de atenție producători și ingineri ecranate pentru mentor studenții noștri la locul de muncă și unu-la-unu. Mulți dintre mentorii noștri sunt câștigătorii premiului Grammy, care au lucrat cu superstaruri și artiști-vânzare Platinum.

4

Conexiunea Înregistrarea programului de inginerie audio

 • Visezi de a lucra in studioul de inregistrari cu unele dintre cei mai buni muzicieni din lume?
 • Ai o ureche mare pentru ceea ce sună bine și doresc să pârghie că talentul pentru venit?
 • Faceți propriile inregistrari de la domiciliu, dar doresc să ia abilitățile la nivelul următor?
 • Nu vă place energia creatoare de înregistrare într-un studio?
 • Nu lucrați bine sub presiune?
 • Sunteți capabil de a lucra cu diferite tipuri de personalități?
 • Esti creativ, de încredere și greu de lucru?
t

Dacă ați răspuns afirmativ la oricare dintre întrebările de mai sus, vă rugăm să citiți mai departe:

SMART FIIND DESPRE NOI cariera ca inginer AUDIO ÎNCEPE CU alegerea lor SMART DESPRE EDUCAȚIE DUMNEAVOASTRĂ. Nu va lasati pacaliti: NU POATE obține abilități, experiență sau conexiuni aveți nevoie în interiorul unei suprapret AUDIO SCHOOL CLASĂ, sau printr-un curs on-line - și lucrul trecut ai nevoie este de a începe cariera împovărate cu o tona de STUDENT CREANŢĂ. Ceea ce ai nevoie este de a învăța PE la locul de muncă la o persoană care are deja succes ca inginer AUDIO. LEGĂTURA DE ÎNREGISTRARE Vă pot pune acolo, pentru o fractiune ce costuri IT să meargă la școală tradiționale.

Pregătește-te pentru o cariera ca inginer audio de învățare direct de la profesioniști, apprenticing (externing), sub un inginer de sunet maturate. Sparge în industria muzicală prin obținerea în interiorul acestuia din prima zi. De scolarizare este de doar 9.400 $.

Caracteristici de curs

 • Aflați mai multe la locul de muncă din prima zi într-un studio de inregistrari de clasă mondială, nu o sală de clasă.
 • Să fie antrenat în studio ca ucenic (extern), nu un student într-o sală de clasă sau de un stagiar fără nume.
 • Aflați mai multe unu-la-unu de la un profesionist industrial stabilit care serveste ca mentor. Un singur profesor la un singur elev.
 • Aflați într-un studio de inregistrari aproape real în cazul în care locuiți, sau în cazul în care vrei să trăiești. (sute de locații disponibile.)
 • Să învețe de la cineva care face genul de muzica pe care doriți să faceți (de exemplu, pop, rock muzica electronica, hip hop, R & B, jazz, clasic, rock, țară, punk rock, etc.).
 • Extrem de scăzut de școlarizare vă permite să absolvent cu datorii puțin sau deloc.
 • Asigurați-vă, conexiuni legitime ale industriei din lumea reală, care vă ajută să conectați în industria muzicală.

LEGĂTURA DE ÎNREGISTRARE este cunoscut în întreaga industrie ca cei buni-programul pe care de fapt ajută să vă conectați la muzica industrie și ne-am AVEM atestărilor și povești de succes studenților la susține afirmațiile noastre.

Vizualizați nostru Curriculum Audio Sound Engineering Curs

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Recording Connection is an industry-recognized trade school, a division of the Recording, Radio, Film and Culinary Connection (RRFC). Our program is designed not only to train you for a career as ... Citeste mai mult

The Recording Connection is an industry-recognized trade school, a division of the Recording, Radio, Film and Culinary Connection (RRFC). Our program is designed not only to train you for a career as an audio engineer or music producer, but also to help you break into the industry by helping you gain real-world experience and connections. Citește mai puţin
Los Angeles , Birmingham , Brighton , Bristol , Cambridge , Cheltenham , Exeter , Ipswich , Leeds , Leicester , Liverpool , Londra , Manchester , Newcastle-upon-Tyne , Northampton , Norwich , Nottingham , Oxford , Plymouth , Sheffield , Stoke-on-Trent , Aberdeen , Dundee , Edinburgh , Glasgow , Belfast , Londonderry , Cardiff , Swansea , Plută , Bournemouth , Croydon , Londra Borough of Haringey , Stanmore , Worcester , York , Dublin , Canberra , Albury , Armidale , Portul Coffs , Dubbo , Goulburn , Lismore , Los Angeles + 44 Mai mult Mai Puțin