Cursul englez: Începător și începător superior

La acest nivel, veți putea folosi Expresii de bază Pe care le puteți aplica în viața de zi cu zi. Veți putea, de asemenea, să descrieți unde locuiți voi și oamenii pe care îi cunoașteți, să aveți conversații simple, să întrebați și să răspundeți la întrebări despre subiecte familiare.

De asemenea, veți putea Să înțeleagă și să utilizeze vocabularul cu cea mai mare frecvență De relevanță personală, informații personale și de familie de bază, cumpărături, zonă locală, locuri de muncă.

Ce vă puteți aștepta la cursurile dvs.?

VORBITOR: Pot să interacționez într-un mod simplu, cu condiția ca cealaltă persoană să fie pregătită să repete sau să reformuleze lucrurile într-un ritm mai lent de vorbire și să mă ajute să formulez ceea ce încerc să spun. Pot să întreb și să răspund la întrebări simple în domenii de nevoie imediată sau subiecte foarte familiare. Pot folosi expresii și propoziții simple pentru a descrie locul în care locuiesc și oamenii pe care îi cunosc.

ASCULTARE: Pot să înțeleg cuvinte familiare și expresii de bază despre A1, familia mea și împrejurimile imediate concrete atunci când oamenii vorbesc încet și clar.

CITIND: Pot să înțeleg nume familiare, cuvinte și propoziții foarte simple, de exemplu pe anunțuri și postere sau în cataloage.

SCRIS: Pot să scriu o carte poștală scurtă și simplă, de exemplu trimiterea de saluturi de vacanță. Pot completa formulare cu detalii personale, de exemplu introducerea numelui, naționalității și adresei mele pe un formular de înregistrare hotelieră.

Curs de fapte

Introducere curs: Nivelul 1-2 (A1)

Număr de ore:

 • Intensiv: 2 ore pe zi - 10 ore pe săptămână
 • Super intensiv: 3 ore pe zi - 15 ore pe săptămână
 • Intensiv plus: 4 ore pe zi - 20 de ore pe săptămână

Clasele sunt de luni până vineri.

Lecția lecției: 60 de minute

Mărimea clasei: Media 10, maxim 12

Varsta minima: 16 ani

Program: Dimineata si seara

Lecții de abilități

 • Scriere și vocabular
 • Vorbire și Pronunție
 • Idioms
 • Cultura locală

Ce vă puteți aștepta la cursurile dvs.:

VORBITOR: Pot comunica în sarcini simple și de rutină, care necesită un schimb simplu și direct de informații cu privire la teme și activități familiare. Mă pot descurca cu schimburi sociale foarte scurte, chiar dacă de obicei nu înțeleg suficient pentru a menține conversația. Pot folosi o serie de fraze și fraze pentru a descrie în termeni simpli familia mea și alte persoane, condițiile de trai, educația mea și locul meu de muncă actual sau recent,

ASCULTARE: Pot să înțeleg expresii și vocabularul cu cea mai mare frecvență referitoare la A2 în domenii care au o importanță personală imediată (de exemplu, informații personale și familiale foarte importante, cumpărături, zone locale, locuri de muncă). Pot prinde punctul principal în mesaje scurte, clare, simple și anunțuri.

CITIND: Pot citi texte foarte scurte și simple. Pot găsi informații specifice și previzibile în materiale simple de zi cu zi, cum ar fi reclame, prospecte, meniuri și orare și pot înțelege scrisori personale scurte și simple.

SCRIS: Pot scrie note scurte și simple și mesaje. Pot să scriu o scrisoare personală foarte simplă, de exemplu, mulțumindu-i pe cineva pentru ceva.

Curs de fapte

Introducere curs: Nivelul 3-4-5 (A2)

Număr de ore:

 • Intensiv: 10 ore pe săptămână
 • Super intensiv: 15 ore pe săptămână
 • Intensiv plus: 20 de ore pe săptămână

Clasele sunt de luni până vineri.

Lecția lecției: 60 de minute

Mărimea clasei: Media 10, maxim 12

Varsta minima: 16 ani

Program: Dimineata si seara

Lecții de abilități

 • Scriere și vocabular
 • Vorbire și Pronunție
 • Idioms
 • Cultura locală
Program predat în:
Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la Links English Language Institute »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă