Citește Descrierea Oficială

Curs: Dans / pașii de pe Broadway

Acest program este conceput pentru student englez care are o pasiune pentru dans și, de asemenea, vrea să experimenteze tot ceea ce New York City are de oferit. Rennert și pașii de pe Broadway sunt colaboreaza pentru a prezenta un mix perfect de învățare a limbilor străine și de formare de dans într-unul dintre orasele din lume de dans rând.

Fondată în 1979, pași pe Broadway oferă peste 50 de cursuri în fiecare zi, de la început până la niveluri avansate. O gamă largă de stiluri și tehnici sunt predate de un, de clasă mondială facultate internaționale. Elevii vor dansa și instrui alături de veteranii de la Broadway, Opera și marile companii de dans, inclusiv New York City Ballet, Kirov Ballet, Alvin Ailey Dance Theater american, Martha Graham, și Complexions a numi doar câteva.

Studenții Rennert alege fie un program specializat în una din cele trei focare: balet, deschide Street sau Hip-Hop, sau selectați din "clasa deschisa" program de dans generală Pași ". Elevii vor primi propriul card de membru la pași pe Broadway, care le dă dreptul la toate beneficiile școală, inclusiv reduceri la clasele de masterat, ateliere de lucru și la magazinele de cartier. La finalizarea programului, un certificat de dans special, precum și un certificat Rennert va fi acordat studentului. Împreună, Rennert și pașii de pe Broadway combina expertiza pentru a crea un program educational foarte semnificativ și plină de satisfacții în limba engleză și cursuri de dans de.

Repere Programul

  • Alege un accent dans specializat în balet, Deschidere strada, sau Hip Hop sau ...
  • Flexibilitatea de peste 50 de ore pe zi, la toate nivelurile, în balet, etaj barre, jazz, teatru muzical, moderne / contemporane, robinet, hip-hop / street, etnic, gyrokinesis, pilates și yoga
  • Reduceri la ateliere de lucru, cursuri de master, evenimente educative, nopți de film, spectacole, și vânzătorii preferate
  • Pași de dans Certificat de la finalizarea curs

Curs Date cheie

Durata cursului

Minim 2 săptămâni

Ore pe săptămână

5 cursuri de dans (1-1,5 ore fiecare) și 16 sau 20 de ore de limba engleză

Cerințe de intrare

Finalizarea chestionare scoala de dans nivelurile Toate engleză

Engleză Start Perioada 2014

În fiecare luni

PREȚ

112 dolari pe săptămână, la care se adaugă costul programului engleză

F1 studenți de vize

Arte Plus ore nu sunt luate în considerare pentru totalul de ore studiate.

Distanța de la școală

20-30 de minute cu metroul

Ce trebuie să știți pentru a rezerva acest curs:

  • Nici un test de limba engleză este necesară, la toate nivelurile acceptate
  • Nu există experiență dans anterioară necesar
  • Treptele de pe Broadway aplicare este necesară pentru înscrierea
  • Elevii vor primi un Pași pe Broadway card de membru în prima zi, elevii pot lua 5 cursuri de dans generale o săptămână de la alegerea lor, folosind acest card.
Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la Rennert English Language School »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Sept 2019