Citește Descrierea Oficială

Curs: TOEFL examene Cursuri de pregătire

TOEFL este cel mai popular examen pentru America de Nord limba engleză. TOEFL și Academic engleză Exam curs noastră Pregătirea vă va oferi abilitățile de testare și a nivelului de limba engleză de care aveți nevoie pentru a face bine la examen.

Care sunt TOEFL examene Cursuri de pregătire?

Cursurile noastre de pregătire TOEFL iBT si Academic engleză Examen vă pregăti pentru un scor mare la examenul TOEFL, concentrându-se pe de testare-luarea de strategii și subliniind abilitățile academice engleză necesare pentru examenul de succes.

Cursul include lectură TOEFL-concentrat, scriere, ascultare și vorbire, plus întrebări examen practică și teste de simulare. Se obișnuiască cu mediul de-a lua de testare, structura testului și practica limba engleză care aveți nevoie.

Citire si scriere

În clasa scris în engleză, elevii învață despre tipurile de întrebări de citire și de scriere sarcinile care alcătuiesc secțiunea de lectură și secțiunea de scriere a TOEFL IBT. Ei învață strategii care îi va ajuta să răspundă la întrebări și să îmbunătățească scorurile lor de scriere și citire. În secțiunile de citire ale acestui curs de învățare limba engleză, elevii își dezvoltă abilități de scanare, să învețe să citească pentru idei principale și detalii, a dezvolta aptitudinile de construcție vocabular, demonstrează înțelegerea fraze lungi și complexe, iar analiza organizarea de idei. În secțiunea de scriere, studenții care doresc să învețe limba engleză în Atlanta, vor învăța să scrie diferite tipuri de eseuri cu paragraful introductiv, punctele de corp, și un paragraf de încheiere. Abilitățile de editare sunt, de asemenea, dezvoltate printr-o analiză de gramatica limbii engleze.

Vorbind și ascultare

În cursul vorbitori de limba engleza, elevii învață despre tipurile de vorbire sarcini și materiale care alcătuiesc secțiunea vorbind și secțiunea de ascultare a TOEFL IBT de ascultare. Elevii studiază ESL pot invata strategii, care îi va ajuta să răspundă la întrebări și de a îmbunătăți vorbire și ascultare scorurile lor. În secțiunea vorbind, elevii învață să se afirme și să explice opinia lor. De asemenea, acestea demonstrează modul în care sunt legate de piese de informații obținute din surse diferite. În secțiunea de ascultare, elevii răspunzând practica diferite tipuri de întrebări, inclusiv idee principal și detaliu întrebare, atitudine vorbitor și întrebări scop, să învețe să identifice modelele de organizare de curs sau de discuție academică. În plus față de a învăța cum să răspundă la a vorbi și de a asculta întrebări, elevii își dezvoltă, de asemenea, abilitățile lor de pronunție și luarea de notițe competențe.

Vezi 4 mai multe cursuri de la American National College »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date