Curs: Business English

Manchester Central School of English

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Curs: Business English

Manchester Central School of English

Prezentare generală

Cursul de Business English de la MCSE este conceput pentru a oferi studenților abilitățile practice și nivelul de comunicare necesar pentru a reuși într-un mediu de afaceri vorbitor de limbă engleză, internațională.

Obiectivele cursului

Cursul de Business English de la MCSE pregătește studenții pentru a lucra pe plan internațional în diferite domenii de activitate prin:

  • învățând cursanții cum să folosească limba engleză în mediul de afaceri
  • studiind o varietate de subiecte legate de afaceri, cum ar fi organizarea întâlnirilor, descrierea posturilor, motivația personalului, recrutarea, scrierea scrisorii, e-business, etica afacerilor
  • dezvoltarea competențelor lingvistice cheie și a competențelor de comunicare interculturală prin intermediul sarcinilor orientate spre afaceri
  • stimularea gândirii și analizei creative prin abordarea situațiilor de lucru reale

Acest curs este destinat studenților care pot folosi în mod activ majoritatea structurilor gramaticale în limba engleză și care își pot demonstra acuratețea și fluența abilităților de citire, scriere, ascultare și vorbire.

Elevii de la acest nivel pot, de asemenea, să identifice și să producă texte în diferite scopuri și sunt conștienți, de exemplu, de stil, de înregistrare și de gen. Elevii sunt probabil cei care au un interes profesional în Afaceri sau cei care sunt în prezent studenți de Business și / sau Management.

Cursuri speciale sunt de asemenea disponibile, oferind pachete flexibile de durată variabilă. Manchester Central School of English oferă cursuri cu module opționale pentru a răspunde nevoilor specifice. De exemplu, în plus față de pachetul de bază de engleză generală și engleză de afaceri sau de afaceri numai engleză, elevii pot alege module de specialitate, cum ar fi Administrarea afacerilor, de control al stocurilor, de marketing sau de engleză în scopuri legale.

Durata cursului

Cursul este disponibil în funcție de cerere. Livrarea și durata cursului sunt flexibile și pot fi adaptate cerințelor studenților. Este posibil să fie necesar un curs inițial de engleză generală înainte de începerea cursului de Business English.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare October 15, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Înscriere Deschisă
Price
Preţ
- 15 ore pe săptămână de la 220 GBP. 20 de ore pe săptămână de la 270 GBP.
Locations
Regatul Unit - Manchester, England
Data începerii : Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Înscriere Deschisă
Regatul Unit - Manchester, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala