Curs - Animație 3D & Vizuale Efecte

Vancouver Film School - VFS

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Curs - Animație 3D & Vizuale Efecte

Vancouver Film School - VFS

Programul de animatie 3D si efecte vizuale învață perspectiva creativa că animația pe computer este un instrument pentru a spune o poveste convingatoare. Prin combinarea de formare cinematică și tehnologică nu numai să învețe să facă filme, să învețe să facă filmul.

Ce veți învăța

Perfect potrivit pentru artiști doar la început, precum și cele cu o anumită experiență de animație, acest program este despre a lua abilitățile dumneavoastră - și rolă - la nivel profesional. Puteți începe prin studierea artelor tradiționale și abilități de animație de calculator, oferindu-vă fundația să urmărească orice disciplină în industria de animație. Ce veți învăța în prima jumătate a programului vă permite să descoperi pasiunea ta, iar apoi voi alege o specializare într-una din pietrele de temelie ale industriei: Animatie 3D, Modelare, sau Visual Effects.

Începeți Date:

  • 05 ianuarie 2015 Asteptati-list - Martie 2, 2015 - 5.patru.2015-6.douăzeci și nouă.2015 - treizeci și unu august 2015 - 26 octombrie 2015

Cerinte program

Parcurgerea cu succes a Visual Art & Design programul Fundația VFS - SAU - Un portofoliu de artă vizuală din munca ta, care include viață (de preferat), încă, sau desene de caractere și de muncă calculator 3D (maxim 12 de piese în total). Pentru a fi admis și începe studiile în animație 3D și efecte vizuale, este necesară o anumită experiență 3D. Cu toate acestea, dacă nu aveți în prezent o experiență 3D suficientă vă poate fi administrat acceptare condiționată bazat pe puterea de o combinație de cealaltă opere de artă calculator (de exemplu, Flash, Photoshop, Illustrator, etc.), precum și abilitățile dumneavoastră de desen.

Sunteți absolvent cu:

  • O Diplomă în animație 3D. - Un însușit tambur demo a proiectului final. - Acces la VFS Alumni Director și Consiliul de locuri de muncă.
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Mar. 2019
Duration
Durata
1 an
Cu normă întreagă
Locations
Canada - Vancouver, British Columbia
Data începerii : Mar. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Mar. 2019
Canada - Vancouver, British Columbia
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala