Engleza generală este cursul nostru cel mai popular. Scopul său este de a îmbunătăți toate domeniile competenței dvs. în limba engleză: vorbire, ascultare, citire, scriere, gramatică, vocabular și pronunție.

Echipa noastră academică selectează cu atenție materialele de curs pentru a vă asigura că lecțiile sunt relevante și interesante pentru studenții noștri. Veți primi o carte de curs în prima zi a cursului și o nouă carte de curs de fiecare dată când vă deplasați la un nivel.

Profesorii noștri folosesc abordarea comunicativă pentru a furniza lecții centrate pe cursanți, care sunt dinamice și angajate. Lecțiile se concentrează atât pe acuratețe, cât și pe fluență. Veți dezvolta abilitatea de a comunica cu încredere în situații reale.

Profesorii noștri se asigură că fiecare lecție are rezultate clare de învățare. Veți avea un scurt examen în fiecare săptămână. Testele de progres mai lung sunt lunare. După fiecare test de progres, veți avea un tutorial de 1: 1 cu profesorul dvs. În acest tutorial vă veți dezvolta planul de acțiune individual, ceea ce vă ajută să vă asigurați că limba engleză vă îmbunătățește cât mai mult posibil și că veți reuși să vă atingeți obiectivele. După fiecare tutorial, veți primi un raport de progres de la profesorul dvs.

La sfârșitul cursului puteți efectua un test de ieșire. Apoi, veți putea compara rezultatele testului dvs. de plasare cu rezultatele testelor de ieșire pentru a vedea cât ați îmbunătățit.

Elevii de după-amiază pentru elevi pe GE21, GE25 și GE30.

Cursul dvs. de engleză generală include o alegere după-amiază dacă studiați mai mult de 15 lecții pe săptămână și nivelul dvs. este pre-intermediar (CEFR A2).

Noile noastre opțiuni de după-amiază vă permit să vă personalizați învățarea. În prezent, oferim următoarele opțiuni de după-amiază:

Competențele de comunicare vă dezvoltă abilitățile practice de limba engleză. Accentul este pus pe vorbire, ascultare și dezvoltarea vocabularului. Subiectele sunt alese cu grijă de către profesori pe baza nevoilor elevilor din clasă. Învățămintele includ activități care se concentrează asupra situațiilor din viața reală pentru a crește încrederea dvs. atunci când comunicați în limba engleză. Nivel minim: începător / elementar A1.

Live Liverpool * combină învățarea în sala de clasă cu învățarea din afara în "viața reală". Aceasta vă oferă posibilitatea de a explora orașul în timp ce practicați și îmbunătățiți limba engleză. Profesorii noștri vă însoțesc în jurul orașului în timp ce desfășurați activitățile de identificare atentă a faptului că vă încurajează să comunicați cu oamenii din Liverpool. Nivelul minim: Pre-intermediar A2.

Engleză Pentru afaceri oferă abilități practice de afaceri lingvistice pentru o gamă largă de industrii. Veți dezvolta încrederea pe măsură ce veți practica comunicarea în scenarii de afaceri, cum ar fi întâlniri, prezentări și negocieri. Adresăm aspecte cheie pentru companii și lucrători, cum ar fi cum să rămână competitivi sau să oferim un serviciu bun pentru clienți. Nivelul minim: Pre-intermediar A2.

Abilitățile academice vă ajută să vă pregătiți pentru un curs universitar predat în limba engleză. Veți crește vocabularul academic și veți practica abilitățile necesare pentru evaluarea, difuzarea și producerea lucrărilor academice. Veți deveni mai încrezători în înțelegerea și utilizarea limbii engleze academice și, prin urmare, veți reuși să reușiți în cursul dvs. universitar ales. Nivelul minim: Intermediar B1.

Puteți schimba electivul dvs. în orice moment și puteți începe o altă după-amiază după ce ați ales la următoarea luni.

Toate aceste opțiuni se desfășoară pe tot parcursul anului. * Liverpool live este de maxim 6 săptămâni. Nu există un număr maxim de săptămâni pentru celelalte electives.

Elevii de la nivelurile începător / elementar (CEFR A1-A2) nu selectează o alegere după-amiaza. Pe cursurile GE21, GE25 sau GE30 veți urma o clasă de competențe de comunicare corespunzătoare nivelului pentru 6 lecții pe săptămână.

De asemenea, oferim cursuri de limba engleza part-time cu 6 sau 10 lectii pe saptamana. Studenții cu frecvență redusă pe cursuri GE6 sau GE10, la nivel pre-intermediar, pot lua și ele o alegere după-amiaza.

Fapte reale

Datele cursului: Începeți oricare luni

Durata cursului: Minim 1 săptămână. Maxim 1 an.

Niveluri: Începător-Avansat
(CEFR A1 - C1)
Începătorii ar trebui să înceapă în primele 3 săptămâni ale unui nou termen.

Lecții / ore pe săptămână:

  • GE15 - 15 lecții / 13 ore și 45 de minute
  • GE21 - 21 lecții / 19 ore și 15 minute
  • GE25 - 25 de lecții / 22 de ore și 55 de minute
  • GE30 - 30 de lecții / 27 de ore și 30 de minute

Lecția Lecției: 55 de minute

Dimensiunea maximă a clasei: 15 elevi

Vârsta minimă: 16 ani (consimțământul parental scris este necesar pentru studenții cu vârsta sub 18 ani)

Cerinte pentru viza:
GE15 - viză de studiu pe termen scurt
GE21 / GE25 / GE30 - viză de studiu pe termen scurt sau viză de nivel 4

Preturi

Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la Liverpool School of English »

Ultima actualizare April 21, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
1 - 52 săptămâni
Part time
La zi
Price
185 GBP
Preț pentru cursuri de 1-11 săptămâni.
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date