Curs în arhitectură: Înțelegerea semnificației și implicării mediului de construcție fără bariere

CEPT | Summer Winter School

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Curs în arhitectură: Înțelegerea semnificației și implicării mediului de construcție fără bariere

CEPT | Summer Winter School

Pe 12 februarie, o fată provocată fizic a fost făcută să urce două duzini de scări pentru a ajunge la locul ei într-o sală de examen guvernamental din Madhya Pradesh, iar acest incident a fost acoperit de case mari de media. (Hindustan Times, 15 februarie 2017). Există milioane de persoane cu handicap suferă în fiecare oră care se luptă pentru a lupta pentru dreptul lor egal de a avea locuri fără obstacole. Problema depășește solicitarea unei persoane sau a unei organizații de ce nu a făcut aranjamentele necesare pentru ca candidații care au fost atacați fizic să aibă acces la sediul lor. Mediul nostru construit este notoriu handicapat neprietenos. În afară de Ahmedabad BRTS care a fost conceput pentru persoanele cu dizabilități în minte, dar sa străduit să permită persoanelor cu dizabilități din cauza eșecului implementării unui cod strict fără bariere în timpul executării. Cele mai multe forme de transport public nu au fost concepute cu privire la persoanele cu dizabilități în minte.

Metodologie:

Explorarea instituțiilor / a infrastructurii de transport public propusă pentru proiectarea criteriilor de proiectare fără obstacole și a limitărilor și obstacolelor obținute prin vizite la fața locului, experiență practică structuri propuse prelegeri, documentare

Obiectiv:

Înțelegerea nevoii de egalitate în societate pentru o secție defavorizată și responsabilitatea noastră în arhitectură / proiectare urbană bazată pe înțelesul mai profund al spațiilor comune, dar nu numai prin aplicarea codului și reglementărilor. Explorarea modelelor de barieră propuse (instituții, transport public) și neadoptarea acestora pe șantier.

Student livrabile:

Analiza detaliată a studiului de caz pe baza criteriilor selectate fără obstacole (cum ar fi - rampe, acces la ușă, scări, căi de acces, toalete publice etc.)

Cheltuieli pentru studenți: Costul materialului: Rs.5000 /, Călătorie locală: Rs.2000 / așa cum este menționat în cheltuieli.


Facultatea de curs

IMRAN MANSURI

are peste treisprezece ani de predare multidisciplinara si experienta profesionala de munca in India si New Mexico, SUA in domeniile arhitecturii, arhitecturii peisagistice si conservarii istorice. Imran a fost asociat cu AOS Architects, o arhitectură progresivă Santa Fe, de planificare și o firmă istorică de conservare.

REEMA PRAJAPATI

are masterat în planificarea urbană și regională de la Universitatea CEPT și are peste 9 ani de experiență în cadrul Centrului de Excelență în Transportul Urban și Designul stradal. Ea a lucrat pentru Surat BRTS de la început până la finalizarea sa și lucrează acum ca consultant independent și, de asemenea, ca facultate de vizită.


Curs de lucru

 • Credite: 2
 • Statutul AAP: GPA
 • Numărul studenților: 20
 • Perioada: 10 decembrie - 22 decembrie 2018
 • Durata: 13 zile
 • Locația: campusul CEPT
 • Taxe - Studenți: 12.000 GST INR pentru studenții non-CEPT
 • Locuință: Arhitectură
 • Rezultate: prezentare, rapoarte, postere, broșură, fotografii, desene de măsurare propunere de proiectare bazată pe codul ICC A117.1-2017 al ICC 2017, accesibil și utilizabil
 • Cerințe preliminare pentru studenți: Deschis pentru toți
 • Deschis pentru profesioniști: Nu
 • Cheltuieli pentru toți: 7,000 INR / -
Această școală oferă programe în:
 • Engleză
CEPT | Summer Winter School

Ultima actualizare September 1, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Dec. 10, 2018
Duration
Durata
13 zilele
Cu normă întreagă
Price
Preţ
12,000 INR
Locations
India - Ahmedabad, Gujarat
Data începerii : Dec. 10, 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Dec. 22, 2018
Dates
Dec. 10, 2018
India - Ahmedabad, Gujarat
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Dec. 22, 2018