Read the Official Description

Adobe InDesign CC este o aplicație software de publicare desktop produsă de Adobe Systems. Poate fi folosit pentru a crea lucrări precum postere, pliante, broșuri, reviste, ziare, prezentări, cărți și cărți electronice. InDesign poate publica, de asemenea, conținut adecvat pentru dispozitive de tabletare împreună cu Adobe Digital Publishing Suite. Designerii grafici și artiștii de producție sunt principalii utilizatori, creând și stabilind publicații periodice, postere și presă scrisă.


Cerințe de intrare

Cei cu pregătire sau experiență în domeniul graficii, publicității sau tipăririi și domeniile de publicare vor beneficia în mod semnificativ mai mult decât cei fără acest context.
Deoarece acest curs este predat pe un PC, cunoașterea practică a Windows este o condiție prealabilă. Limba de predare: Engleză


Detaliile Cursului

Data de inceput
24 iunie 2018

Învățarea cu timp parțial față în față

Sesiuni de 4 x 3,5 ore

Consultați Calendarul cursurilor scurte pentru detalii

Cerințe de intrare:

Nicio condiție prealabilă.

Limba de livrare:

Engleză


Rezultatul cursului

Crearea unui document nou, vizualizarea paginii, Pasteboard, conducători și ghiduri, preferințe, text (de ex., Introducerea și editarea textului, tăierea, copierea și inserarea textului, importul și exportul de text), textul (de exemplu Formatarea: atributele caracterului și stilurile, Cutii de instrumente (de ex. Instrumente de tip fly-out exonerate pe scurt), Crearea de elemente: (de exemplu cutii bezier), Manipularea obiectelor (de exemplu, tăierea, copierea și lipirea, gruparea și dezagregarea, crearea, editarea, eliminarea), încadrarea, convertirea cutiilor, lucrul cu linii, crearea căilor de text, paginile principale, utilizarea meniului paginii, Imagini și Runarounds și biblioteca de imagini.

Program taught in:
Engleză
Last updated January 15, 2019
Acest curs este
Start Date
Iunie 2019
Duration
1 săptămână
Part-time
Price
1,350 AED
Deadline
By locations
By date
Start Date
Iunie 2019
End Date
Application deadline

Iunie 2019

Location
Application deadline
End Date