CIPS oferă o calificare standard în industrie care demonstrează angajatorilor că aveți abilități avansate în achiziții și furnizare. Acesta vă formalizează abilitățile existente și se bazează pe ele astfel încât să puteți aplica fundamentele acestei profesii fascinante la locurile de muncă în achiziții și furnizări în practic orice domeniu sau industrie.

Elevii dezvoltă abilități avansate în negociere și înțeleg complexitatea contractelor și aranjamentelor comerciale. Veți învăța cum să măsurați eficacitatea lanțurilor de aprovizionare și să analizați impactul acestora asupra afacerii dvs. și să vă implicați mai profund în complexitatea relațiilor cumpărător / furnizor. Principiile de achiziție sunt aplicate într-o serie de contexte variate, cum ar fi sectorul privat și public, non-profit și guvern: veți explora aceste aspecte și veți învăța cum să gestionați diferitele.

Cine are nevoie de Program

Profesioniști care lucrează deja în industria de achiziții și operațiuni de furnizare

Rezultatul invatatului

Achiziții și livrări, achiziții și operațiuni de aprovizionare, operațiuni de achiziții și furnizare, operațiuni de inventar și logistică, achiziții și relații de aprovizionare, achiziții și furnizări de contexte, nevoi de afaceri în achiziții și furnizare, negociere și contractare în achiziții și furnizare, gestionarea contractelor și relații în Achiziții și furnizare

Programul de conținut

  • Nivelul 2: Certificat privind achizițiile și operațiunile de furnizare
  • Nivelul 3: Certificat avansat în domeniul achizițiilor și al operațiunilor de furnizare
  • Nivelul 4: Diploma în achiziții și furnizare
  • Nivelul 5: Diploma avansată în achiziții și furnizare
  • Nivelul 6: Diploma profesională în achiziții și furnizare
Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la Zabeel International Institute of Management and Technology »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date