Citește Descrierea Oficială

Curs în animație 13 săptămâni intensiv

Elevii se pot aștepta la o experiență intensă, practică, aducând la viață desene, obiecte și imagini atât în ​​contexte narative cât și experimentale. Fiecare student lucrează de la stația lor individuală de calculatoare, în studioul VCA Animation.


Datele

Cursurile se desfășoară în zilele de luni și joi, între orele 18:00 și 21:00 și câteva weekend-uri. Sunt incluse, de asemenea, patru ateliere de lucru de sâmbătă dedicate animației: două dintre acestea vor include vorbitori de animație din industria animației și două sesiuni intensive bazate pe practici.


Obiective și structură

Cursul este destinat începătorilor și persoanelor care doresc să dezvolte în continuare abilitățile existente. Mărimea clasei mici permite participanților să lucreze într-o gamă largă de metodologii de practică bazate pe studiouri și niveluri de calificare. Elevii vor fi expuși tehnicilor și materialelor, echipamentului și software-ului specific animației. Prin exerciții planificate și un proiect individual, elevii vor dobândi o bază a principiilor și practicilor de producție de animație.

Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Victorian College of the Arts »

Acest curs este Campus based
Start Date
Ian. 2020
Duration
13 săptămâni
Part time
După locații
După dată
Start Date
Ian. 2020
Termen limită de aplicare

Ian. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date