Curs în administrarea biroului - introducere în guvernare (ibs)

Generalități

4 locații disponibile

Programul de descriere

Curs în Administrația Oficială - Programul de competențe în Introducere în Guvernare (IBS)


Certificare

După finalizarea cu succes a fiecărui program de competențe, IBS va pune la dispoziția cursanților o Scrisoare de rezultate care să prezinte modulele și creditele obținute. Doar la finalizarea a 3 module pentru calificarea completă, elevul va primi un certificat cu o aprobare FASSET. Rezultatele cursanților vor fi înregistrate pe baza de date IBS National Learner Records în termen de 6 luni de la finalizare.


Cerințe de intrare

  •     Cunoașterea, înțelegerea și aplicarea limbii engleze la NQF 2 / Grad 10 sau echivalent
  •     Cunoașterea, înțelegerea și aplicarea alfabetizării matematice la NQF 2 / Grad 10 sau echivalent
  •     Admiterea poate fi supusă unui interviu unui membru al personalului academic


Durata cursului

Durata programului este de 65 de ore, iar predarea este facultativă pe baza orelor noționale ale NQF. Aceasta exclude timpul necesar pentru finalizarea misiunilor, cercetarea și studiul individual. Fiecare campus Damelin are un program de școlarizare diferit. Programele sunt oferite în timpul săptămânii, în timpul serii sau în zilele de sâmbătă.


Curs Intro

Acest program de competențe face parte din programul IBS National: Programul de administrare a afacerilor la NQF Level 3 și a fost conceput pentru orice persoană care este interesată de funcția de administrare în orice organizație sau afacere din orice sector, inclusiv organizații non-comerciale cum ar fi cluburi și Organizații caritabile. Administrația se referă la secretari, asistenți administrativi, administratori și grefieri. Prin construirea abilităților de administrare de zi cu zi, îi învață pe cursant să îndeplinească standardele de excelență a serviciilor. Calificarea completă este înregistrată în conformitate cu calificarea profesională: Administrarea afacerilor (PQBA), cu codul de identificare SAQA 60650 (120 credite).


Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Damelin Part TimeDamelin holds the key to your future success, with Part-Time courses offered via face-to-face tuition.If you’re looking for quality private education that is relevant and up to date w ... Citeste mai mult

Damelin Part TimeDamelin holds the key to your future success, with Part-Time courses offered via face-to-face tuition.If you’re looking for quality private education that is relevant and up to date with the demands of industry, then you’ve come to the right place.At Damelin, we believe in all our students. Our campuses offer courses to meet your individual needs. We cater for the educational needs of school-leavers as well as more mature learners. Our wide variety of courses and programmes create a platform for lifelong learning. Citește mai puţin
Johannesburg , Johannesburg , Johannesburg , Johannesburg + 3 Mai mult Mai Puțin