Curs în TESL

Generalități

Programul de descriere

Ca canadieni deveni mai mobil decât oricând înainte, și după cum Canada devine acasa, la mai multe persoane din întreaga lume, predarea limbii engleze ca a doua limbă este de a deveni o carieră de popular, atât în ​​Canada și în străinătate, precum și cererea de înaltă calitate, instructori ESL instruiți continuă să crească. TESL Certificat Programul Crandall pregătește instructori de clasă ESL prin introducerea teoria, metodologia, precum și abilități practice care vor avea nevoie pentru a preda în mod eficient.

De ce TESL la Crandall?

Programul TESL la Crandall este recunoscut de TESL Canada ca îndeplinind cerințele pentru Certificat Profesional Standard One. Acesta este proiectat și predat de către Graeme Ching (Nivelul 4 de certificare profesionala de TESL Canada, fostul proprietar al Aurora limba engleză în Fujinomiya, Japonia, autor de predare limba engleză: o introducere practică (viitoare)) și include cursuri academice, activități practice și misiuni, și o Practică de predare. Cursurile TESL pot fi luate în mod individual, spre certificatul TESL, sau ca parte a unei diplome universitare.

Ultima actualizare Dec 2014

Despre facultate

Academic excellence very quickly became a hallmark of the new school, and many people gave sacrificially to expand the facilities and the programs.

Academic excellence very quickly became a hallmark of the new school, and many people gave sacrificially to expand the facilities and the programs. Citește mai puţin