Cum să vă gestionați banii

Generalități

Programul de descriere

Cum să vă gestionați banii

Acesta este un curs de două zile care va învăța participanții o modalitate diferită de a-și gestiona banii și beneficiile pe care le puteți obține în urma acestui lucru.

Fie că sunteți în căutarea următorului lucru în care să investești, căutați sfaturi despre administrarea proprietății, aveți nevoie de o evaluare pentru firma dvs. sau doriți pur și simplu să vă pregătiți pentru planificarea pensionării, London School of Business and Finance vă va oferi toate instrumentele financiare ai nevoie.

Tutorii noștri sunt cunoscuți în acest domeniu și învață doar cunoștințe contemporane pentru a vă asigura că vă atingeți obiectivele financiare. Investițiile în acțiuni, gestionarea averii, planificarea impozitelor, astfel încât să obțineți la maxim investițiile, gestionarea fondurilor, activele offshore și construirea unui portofoliu sunt doar câteva dintre aspectele care fac obiectul acestui program.

În diferite momente ale vieții dvs., trebuie să vă faceți banii să funcționeze în moduri diferite și există diverse stiluri de investiții despre care vă vom învăța, precum și activitatea diferiților profesioniști financiari, astfel încât să puteți obține cele mai precise informații. Veți învăța, de asemenea, cum să implementați tehnicile recomandate de gestionare financiară și cum să gestionați riscurile care apar cu aceasta. Înscrie-te la curs astăzi și studiază cu noi în inima Londrei centrale. Oferim o adevărată platformă de tranzacționare, astfel încât să puteți dobândi abilități în condiții realiste. Lectorii vor încorpora, de asemenea, studii de caz în cadrul cursurilor pentru a spori experiența de învățare și a o face mai interactivă. După finalizarea cu succes a cursului, veți fi mult mai încrezător în gestionarea finanțelor și veți dobândi noi abilități pentru a vă ajuta să vă amplificați considerabil venitul. Indiferent de obiectivele dvs. de investiții, London Academy of Trading vă va ajuta să vă duceți acolo.

Cerințe de curs

Cerințe de intrare pentru toate programele LAT:

  • Un formular de cerere completat și semnat
  • O copie a pașaportului dvs. / dovada certificatului de naștere / certificatului de naștere

Cerințe de intrare pentru toate programele LAT de două săptămâni sau mai mult:

  • O copie scanată a unei fotografii color de pasaport recente
  • Dovada calificărilor educaționale
  • Dovada de competență engleză, dacă este necesar

Notă: Toate documentele vor fi furnizate în limba engleză. În cazul în care documentele nu sunt în limba engleză, va trebui, de asemenea, să furnizați o traducere legalizată a acestor documente.

Studenti internationali

  • Copiile scanate ale diplomelor și traducerea certificată
  • Copiile scanate ale transcrierilor dvs. certificate
  • Dovada cunoștințelor de limbă engleză IELTS 5.5 sau echivalente
  • Candidații care au studiat o diplomă de licență în mediul englez într-o țară majoritar vorbitori de limbă engleză pot furniza o scrisoare din partea universității, confirmând acest lucru ca dovadă a competenței lor engleze.

Toți ceilalți studenți:

  • O calificare minimă de nivel 3 sau un interviu cu decanul nostru academic, Paddy Osborn Formular de cerere complet LAT

Admisie

In fiecare luna

Ultima actualizare Ian 2020

Despre facultate

Established in 2010, the London Academy of Trading (LAT) has provided training for thousands of individuals wishing to enhance their knowledge of financial markets and to develop their skills in tradi ... Citeste mai mult

Established in 2010, the London Academy of Trading (LAT) has provided training for thousands of individuals wishing to enhance their knowledge of financial markets and to develop their skills in trading. The academy is accredited by the British Accreditation Council (BAC), which enables international students to study at LAT in London on Short-Term Study Visas (STSV). As a result, we have taught students from over 60 countries in the last 12 months. Citește mai puţin