De la noi pieţe pentru pieţe mature şi în fiecare industrie,
inovaţia joacă un rol critic in succesul unei organizatii. De la introducerea de noi produse pentru inovarea proceselor de afaceri, diferenţiere este esenţială pentru creşterea economică şi realizarea de conducere avantaj competitiv.

Acest seminar intens şi interactiv de o zi este conceput pentru a oferi directorilor executivi cu instrumentele de conducere necesare pentru a crea o cultură şi o organizaţie care provocare modalitatile traditionale de a face afaceri.

În timp ce companiile recent s-au concentrat pe reducerea, raţionalizarea, şi de reducere a costurilor pentru a atinge pe termen scurt cresterea castigurilor, manageri inteligenti sunt mereu in cautare de noi modalităţi de a crea valoare pe termen lung pentru clienţii lor prin lansarea de noi produse şi servicii, pătrunderea pe noi pieţe, sau regândirea procesele stabilite pentru obtinerea de munca depusă. Pe masura ce companiile încep să reinvestească în inovaţie descoperire, strategii de conducere care creează cultura dreapta şi-set mintea va fi pietrele de temelie critice pentru succes.


Beneficii cheie

În timpul acestui curs, veţi:

 • Exploreaza inovare rol poate juca în schimbarea strategiei de afaceri
 • Descoperiţi noi metode de crearea de valoare care stimulează creşterea
 • Gain strategii de conducere pentru construirea unei organizarea şi cultura de susţinere de inovare şi asumarea de riscuri
 • Să înţeleagă modul în care liderii celor mai bune practici de inovare a atinge succesul

Cine S Participa la hould

Acest seminar intensiv de o zi este proiectat exclusiv pentru a directorilor executivi, care pot iniţia şi conduce strategii de inovare în cadrul organizaţiilor lor. Participanţii care vor beneficia include directori de nivel C, preşedinţii de secţii, vicepreşedinţi, directori şi care doresc să conteste metodele tradiţionale de gândire şi de a inova.

Numărul de participanţi va fi limitat pentru a asigura un nivel ridicat de interacţiune. Managerii caută pentru "cum să" şi instrumente de proces va beneficia de pe urma noastră de Management Programul de dezvoltare de noi produse.


Program de conţinut

 • Privire de ansamblu Cele mai bune practici:
  Crearea unei inovare Mind-set
 • Dezvoltarea unei strategii de inovare
 • Aprinderea inovare în cadrul organizaţiilor Service
 • Insuflare o strategie Leadership la crearea unei culturi de inovare
 • Utilizarea inovare pentru a crea valoare clienţilor
 • Aducerea inovare la viaţă în organizaţia dumneavoastră

Audienţa ţintă

directorilor executivi care pot iniţia şi conduce strategii de inovare în cadrul organizaţiilor lor.

Program predat în:
Engleză

Vezi 43 mai multe cursuri de la Kellogg School of Management at Northwestern University »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
1 zi
Part time
Price
2,200 USD