Read the Official Description

"Arhitectura este știința care permite omului să-și dezvăluie integritatea în formă construită, iar cea mai mare responsabilitate a unui arhitect este în primul rând să devină întreg ca individ pentru a îndeplini cel mai bine această misiune și apoi să fie de folos lumii care el a creat în jurul său. Afacerea de arhitectură pune integritatea în formă. "

Fondatorul și președintele Elio D'Anna

Educația de astăzi pare a fi o opunere față de modelele clasice expuse de vechii greci în care școala a fost încurajată de elev să pună întrebări, să participe și, înainte de toate, să se cunoască. European School of Economics consideră că lumea în care trăiește nu este altceva decât o reflectare a stărilor interioare pe care le trăiește și că cu cât mai mult cunoaște și, prin urmare, se stăpânește, cu atât mai mult el poate crea o lume plăcută pentru sine și pentru alții . Toate cursurile de la European School of Economics se concentrează în jurul persoanei ca elementul cel mai vital.

Lumea este o simplă reflectare a lumii pe care o trăim și o visăm în interior. O persoană a cărei scop este ordinea și frumusețea nu poate ajuta decât să manifeste această integritate în lumea exterioară. Un om care se iubește și așa, lumea din jurul lui nu poate ajuta decât să creeze, să emane și să instaleze ordinea oriunde merge.

Prezentarea cursului

S-ar putea să fi dobândit abilități excelente până acum în design și planificare, dar posedați abilitățile care să permită ideilor dvs. să ia forma și să spună ceva despre mediul în care trăiți, despre voi înșivă? Programul Business of Architecture a fost creat pentru a servi ca o punte între design și lumea reală, tabelul de design și forma construită.

European School of Economics fost fondată de un bărbat cu un vis. Acum are centre de peste trei continente și în marile orașe ale lumii: Londra, New York, Roma, Milano, Florența și Madrid. Colegiul este o instituție finanțată din fonduri private, care oferă programe universitare și postuniversitare axate pe îndrumarea studenților spre auto-descoperire și aducerea lor la realizarea propriilor calități și unicități înnăscute, dezvoltarea fiecăruia ca lideri indiferent de domeniul în care se află alegeți să urmăriți.

În timp ce îi întâmpinăm pe cei nou veniti, neo-laureații și chiar cei care și-au lansat deja cariera, dar care doresc să-și deschidă propria afacere sunt candidați perfecți. Pune-ti amprenta.

Modulele acoperite: concepte și etică: practica arhitecturală în contextul său social; Management și practici profesionale în afacerile de arhitectură; Materiale, structuri și produse; Studio de studio (opțional)

Total ore curs: 75

Mod de livrare: prelegeri, discuții de grup, excursii

Nivelul de instruire: Deschis

Evaluarea cursului: Critica personală, eseu, proiect de grup

Taxele de program în moneda locală

  • Taxă de înregistrare: 300 RON
  • Taxa de participare: 50 de lire sterline
  • Taxă de școlarizare: 500 de lire sterline pe săptămână
  • TOTAL timp de cinci săptămâni £ 2800

Cerințe de intrare

Înscrierea sau diploma în curs de desfăsurare a activității sau proiectarea la o instituție recunoscută, ocuparea forței de muncă în domeniu sau activitate conexă, exercitarea unei licențe pentru arhitectură. Suntem bucuroși să acceptăm absolvenții de liceu pentru modulele noastre de Istorie și Concepte și să organizăm un studio introductiv de design pentru părțile interesate. Nu ezitați să ne contactați pentru a solicita informații suplimentare.

Formular

  • Prezentare de acreditare, diplomă sau acreditări profesionale
  • Rezuma CV
  • Comandă intermediară a limbii engleze (TOEFL / IELTS este un plus)
  • Fotocopie a pașaportului / documentului de identitate
  • Trei fotografii în format de pașaport
  • Taxă de depunere nerambursabilă de 50 €

Numărul maxim de participanți: 15

Oportunități profesionale

Contacte cu artiști, arhitecți și firme de design, lideri din industrie (sticlă, marmură, fier, ceramică).

Elevii vor fi obligați să păstreze un notebook zilnic care va fi revizuit la sfârșitul cursului. Modulul de concentrare va varia în funcție de CV-urile participanților.

credite

Procesul de înscriere: pentru a aplica cursul, candidații trebuie să completeze un formular de cerere și să depună o cerere nerambursabilă cu o taxă de 50 £.

Program taught in:
Engleză
Last updated July 13, 2018
Acest curs este
Start Date
Ian. 2019
Noem. 2019
Duration
5 - 5 săptămâni
Part-time
Full-time
Price
2,800 GBP
Deadline
By locations
By date
Start Date
Ian. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Noem. 2019
End Date
Application deadline

Ian. 2019

Location
Application deadline
End Date

Noem. 2019

Location
Application deadline
End Date