Institutul de Inginerie

Institutul de Inginerie Totino-Gracia
E3: Educație experimentală în inginerie

Totino-Grace Engineering Institute va angaja intelectual și va provoca studenții cu un curriculum riguros care include cursuri axate pe inginerie, precum și expunerea la domeniul ingineriei prin componentele programului care apar în afara clasei.

Componente ale institutului

 • Curriculum-College Prep, cu accent pe Matematică și Știință și va include, de asemenea, gândire critică, vorbire în public și abilități de învățare bazate pe proiecte colaborative.
 • Cursuri necesare în matematică și știință, precum și trei semestre de cursuri specifice de inginerie.
 • Seminarii și activități de îmbogățire, inclusiv prelegeri, excursii pe teren și prezentări în afara clasei.
 • Oportunități de mentorat cu profesioniști în cariere inginerești.
 • Internship / Field-Experience oferind experiență importantă de primă mână în diferite domenii ale ingineriei.
 • Centrul de activități co-curriculare în jurul oportunităților STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematică).
 • Proiectul Capstone care culminează experiența studentului în cadrul Institutului.
 • Perspectivă globală prin conexiuni inovatoare de inginerie internaționale.

119626_TG11.jpeg

Institutul de Inginerie - Experiența studenților

sophomores

În primul an al Institutului E3, sophomorele vor participa la o tabără de vară pentru a încuraja și a introduce studenții în procesul de proiectare a ingineriei. Cursurile lor le vor expune în domeniul ingineriei, în special: ce este inginerie, ce fac inginerii și varietatea diferitelor tipuri de inginerie. Studenții vor învăța și aplica procesul de proiectare a ingineriei și îl vor urma pentru a crea soluții pentru provocările de proiectare. Elevii vor învăța, de asemenea, unele abilități de bază CAD și de prelucrare necesare pentru a produce modele și prototipuri pentru soluțiile lor. Studenții vor lucra ca echipe la provocările de proiectare și vor prezenta prezentări ale soluțiilor lor. Cohorta va petrece o zi la Target Corporation, întâlnindu-se cu inginerii și aflând despre educația, interesele și modul în care își aplică educația, abilitățile și talentele la locul de muncă.

119625_TG12.jpeg

Juniori

Membrii cohortei Junior vor participa la o tabără de vară la Universitatea St. Thomas, care se concentrează pe provocările de proiectare în electronică și rachetă. În clasa lor de Inginerie 2, studenții continuă să exploreze specialitățile și ocupațiile de inginerie. Studenții își vor aplica cunoștințele și abilitățile învățate în Inginerie 1 pe patru proiecte majore ale echipei de-a lungul semestrului. Se va pune accent pe urmarea procesului de proiectare inginerească pentru a veni cu soluții creative la provocările care le sunt prezentate. Proiectele vor fi alese dintr-o varietate de domenii inginerești, iar soluțiile lor vor fi testate prin utilizarea de modele și prototipuri create printr-o varietate de procese de fabricație, inclusiv utilizarea imprimantei 3D și a tăietorului cu laser, Arduinos și fabricarea folosind echipamente pentru magazin . Elevii continuă să-și dezvolte abilitățile de prezentare cu fiecare proiect și devin mai confortabili cu scrierea tehnică. Tinerii au ocazia să se întâlnească cu ingineri la sediul operațional Medtronic, să le viziteze laboratoarele și facilitățile și să afle despre varietatea tipurilor de inginerie și a profesioniștilor care lucrează pentru companie.

119618_TG5.jpeg

seniori

În ultimul an al Institutului E3, persoanele în vârstă vor participa la lucrările de curs pentru a lua un proiect de inginerie de la concepție până la finalizare. Aceștia își vor prezenta public proiectul și rezultatele într-o audiență mai mare. Procesul va implica conceptualizarea, proiectarea, testarea, modificarea, prezentarea unui produs sau sistem funcțional.

119621_TG2.jpeg

Informații pentru studenții interesați

Cine ar trebui să solicite Institutului E3?

Institutul E3 este deschis tuturor studenților actuali din clasa a IX-a, în special, care au un interes în domeniul ingineriei. Institutul caută studenți care au o diversitate de abilități, interese, medii și abilități. Studenții cărora le place matematica sau știința, învățarea practică, rezolvarea problemelor creative și capacitatea de a comunica către o varietate de grupuri sunt încurajați să aplice. Institutul încurajează cu tărie femeile să aplice pentru program. Cu diferite experiențe, abilități și abilități, Institutul E3 va fi o experiență bogată și vibrantă pentru toți cei implicați.

119630_TG6.jpeg

Ce abilități voi dezvolta?

Iată doar o listă scurtă de abilități pe care o vei dezvolta ca parte a Institutului E3:

 • creativitate
 • de rezolvare a problemelor
 • gândire critică creativă
 • lucru in echipa
 • abilități de prezentare și comunicare
 • capacitatea de a construi și construi modele
 • aplicarea abilităților de matematică și știință
 • redactare asistată de computer
 • de codificare

119619_TG3.jpeg

Câți ani voi fi implicat în Institut?

Institutul E3 este un program de 3 ani în care un grup de studenți vor lucra pe diferite componente. În fiecare an, grupul de studenți va urma un curs de inginerie de un semestru, precum și alte cerințe ale Institutului (4 ani de matematică și știință, participarea la seminarii / activități de îmbogățire și excursii pe teren, colaborare cu un mentor profesionist și o inginerie - experiență de umbră aferentă). Institutul va începe cu un seminar în timpul verii, înainte de anul trecut.

119628_TG13.jpeg

Care este procesul de cerere?

Sesiunea de informare

Directorii de programe conduc o sesiune de informare pentru studenții de viață și părinții / tutorii lor interesați în ianuarie.

cerere

Formularul de cerere online este disponibil după întâlnire și trebuie depus până la termenul stabilit.

Formular de recomandare

Studenții trebuie să solicite profesorului să completeze un formular de recomandare. Studenților li se recomandă să acorde timp suficient pentru ca profesorii să completeze și să trimită formularul.

Interviu

Solicitanții vor fi invitați să participe la un interviu cu directorii de programe pentru a discuta despre interesul, abilitățile și experiențele trecute ale elevilor. Interviurile vor avea loc în februarie.

Notificare

Studenții vor fi anunțați cu privire la acceptarea lor în Institutul E3 înainte de finalizarea înregistrării cursului în februarie.

119631_TG7.jpeg

Program predat în:
 • Engleză
Ultima actualizare August 13, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
3 anii
La zi
Price
15,590 USD
Pentru anii 2019-2020, școlarizarea este de 15.590 USD cu o taxă de înscriere de 300 USD și o taxă tehnologică de 400 USD. (Vă rugăm să rețineți, studenții internaționali plătesc o taxă de înscriere de 1.000 $).
După locații
După dată