Program de internare la liceu (pentru vârsta între 13 și 17 ani)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Liceul din Statele Unite

Totino-Grace High School

Totino-Grace are o tradiție excepțională pentru excelență academică, creștere spirituală, implicare atletică și co-curriculară și oportunități de serviciu inspiratoare. Totino-Grace este mai mult decât un liceu. Totino-Grace este cea mai bună pregătire a studenților pentru viață: inspirator și plin de credință, riguros și antrenant, creativ și colaborativ - o școală în care fiecare elev își va dezvolta încrederea în sine și în viitorul lor.

Suntem o școală mică care oferă oportunitățile găsite la o școală mare. Avem opțiunile de clasă ale unei școli mari, menținând în același timp o dimensiune mică. Avem programe de artă performantă atletice și câștigătoare, care sunt recunoscute drept una dintre cele mai bune din statul Minnesota. Suntem recunoscuți ca una dintre cele mai bune școli STEM. Vă rugăm să vedeți videoclipul de mai jos!

Care sunt avantajele unei Totino-Grace High School ?

Program de educație în inginerie experimentală
Programul de bursieri al lui Kathleen Murphy
AP și clase de onoare
Planificarea colegiilor și carierei
În 2019, 183 de studenți absolvenți li s-au oferit 17.299.574,00 dolari în dolari de bursă la facultate
Oportunități de călătorie
Un accent pe servicii

Dormitorul din campus conectat la clădirea școlii principale
Faceți clic AICI pentru pagina noastră web internațională a studenților și AICI pentru informații despre cămin.

Dacă sunteți gata să începeți procesul de cerere, faceți clic AICI. Dacă familia dvs. este interesată să solicite ajutor financiar, faceți clic AICI.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Totino-Grace is more than just a high school. Totino-Grace is a student's best preparation for life: inspiring and faith-filled, rigorous and engaging, creative and collaborative — a school where each ... Citeste mai mult

Totino-Grace is more than just a high school. Totino-Grace is a student's best preparation for life: inspiring and faith-filled, rigorous and engaging, creative and collaborative — a school where each student will develop confidence in themselves and their futures. Citește mai puţin