Citește Descrierea Oficială

Despre CIMA

Institutul Chartered of Accountants Management (CIMA) , fondat în 1919, este lider și cel mai mare corp profesionist de contabili de conducere din lume.

CIMA ajută persoanele fizice și companiile să reușească prin valorificarea puterii depline a contabilității de gestiune - nu doar pentru contabilizarea bilanțului, ci și pentru contabilitatea afacerilor.

Împreună cu Institutul American al Contabililor Publici Autorizați (AICPA) am înființat în anul 2012 desemnarea Contabilului Chartered Global Accountant (CGMA) pentru a oferi membrilor un nou nivel de resurse și recunoaștere.

Programa CIMA se bazează pe principiile unice de contabilitate a managementului global CGMA © și pe Cadrul de competențe CGMA pentru a împuternici persoanele cu abilități de nivel înalt pentru a le ajuta să obțină un succes durabil atât în afaceri, cât și în finanțe.

Oferim servicii de dezvoltare profesională continuă, finanțăm cercetarea academică, dezvoltăm conducerea gândirii, monitorizăm standardele profesionale, menținem un cod de etică pentru membri și colaborăm cu furnizori externi de studii și servicii de evaluare pentru a oferi cea mai bună experiență de studiu și examinare.

În 2017, membrii CIMA și AICPA au format Asociația Contabililor Profesioniști Profesioniști Internaționali pentru a uni și întări profesia contabilă la nivel global. Reprezentând o rețea influentă de peste 667.000 de membri și studenți în management și contabilitate publică, Asociația pregătește contabili pentru provocările de astăzi și oportunitățile de mâine.

CIMA dintr-o privire

Prin devenirea unui CGMA cu CIMA, veți intra în cel mai mare corp profesionist de contabili din lume și veți deveni parte dintr-o rețea cu adevărat globală de peste 600.000 de profesioniști în domeniul finanțelor actuale și de generație următoare.

De ce să deveniți CGMA cu CIMA?

Prin studierea CIMA, veți dezvolta cunoștințele și abilitățile critice pe care le caută angajatorii și sunt gata să lucreze în orice întreprindere - mare sau mică, publică sau privată, în întreaga lume. Citiți și explorați de ce deveniți CGMA cu CIMA este alegerea potrivită pentru dvs.

Woolich este acreditat pentru nivelul 1 (certificat în contabilitate de afaceri) pentru moment.

Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Woolich Education »

Ultima actualizare March 14, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Aug. 2019
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date