Corali recif de restaurare curs de vară

International Study Programs of Udayana University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Corali recif de restaurare curs de vară

International Study Programs of Udayana University

Curs de vară pentru restaurare Coral Reef

Puneți-vă într-un curs de vară de patru săptămâni în restaurare recif de corali din Bali. Explorați starea de sănătate a recifelor de corali din jurul insulei Bali și obțineți o înțelegere mai profundă a ecosistemului marin tropical în general. Vedeți cum schimbările climatice și acidificarea oceanelor influențează ecosistemele și recifele de corali și de ce este deosebit de important să restabiliți starea de sănătate a recifelor de corali pentru a asigura și asigura supraviețuirea tuturor ființelor vii. În timpul cursurilor și a mai multor călătorii în teren, veți cunoaște și vedea diferitele abordări utilizate pentru a restaura recifele de corali din jurul insulei Bali.

Clasa ta | Coral Reefs din Bali și Insula Nusa Penida

Fiind localizat in triunghiul Coral, Bali este acasa, la un numar mare de specii diferite de corali. Această bogăție de specii face din Bali o destinație de cercetare atractivă pentru oamenii de știință din întreaga lume. Cu toate acestea, doar aproximativ 35% din aceste coralii sunt în stare bună de sănătate. Prin urmare, este necesar să luptăm împotriva tendinței de albire a coralilor, să găsim modalități de creștere a stării generale de sănătate a coralilor și de restaurare a acestora. Credem că acest curs special de vară de la Bali va contribui la creșterea gradului de conștientizare cu privire la acest subiect important și va contribui la obținerea mai multor date științifice, ceea ce va contribui la dezvoltarea în continuare a proiectelor de restaurare.

Programul de cursuri de vară săptămânal

Mai jos puteți găsi un exemplu despre modul în care ar putea să arate programul dvs. în timpul cursului de vară de 4 săptămâni. Acest program poate fi modificat.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare November 26, 2017
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Iunie 2019
Duration
Durata
4 săptămâni
Price
Preţ
2,450 EUR
Sunt incluse în această taxă: excursie de o săptămână la instituția de restaurare Coral Reef din nordul Bali (incl. echipament, scufundări, descoperire de corali), diverse călătorii pe teren de 1 zi, cazări în timpul întregului curs de vară, inclusiv. mic
Locations
Indonezia - Ubud, Bali
Data începerii : Iunie 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Iunie 2019
Indonezia - Ubud, Bali
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala