Coolhunting absolvent și tendință forescasting pentru industria modei

FDModa - LCI Barcelona

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Coolhunting absolvent și tendință forescasting pentru industria modei

FDModa - LCI Barcelona

Mulți au auzit de coolhunting dar puțini știu ce este. Este o disciplină care combină marketing și sociologie, care este responsabil pentru a descoperi aceste nevoi de consum și anticipează că ar putea apărea în viitorul apropiat. Deși coolhunting își are originile în industria modei, este acum o tehnica absolut esențial ca toate specializările sunt în valoare. Succesul coolhunting metodologie a trecut granițele industria modei și astăzi se aplică în aproape toate sectoarele de activitate: auto bunuri de larg consum, tehnologie, servicii, etc,. Orice companie vrea să știe ce consumatorul va avea nevoie în anul următor și să-l aducă înaintea competiției.

În acest program de absolvent va analiza tendințele de performanță, moda, și hypes, și modul în care diferite segmente de consumatori să se comporte. Aflați cum să elaboreze tendințele profesionale, și să înțeleagă și să aplice diferitele instrumente de cercetare de piata calitative care ne dă coolhunting.

Echipa de predare este formata din diferite profile postuniversitare de profesioniști cu o vastă experiență în acest sector, care va ghida și să furnizeze cunoștințele și instrumentele necesare pentru aplicarea optimă a coolhunting.

Curriculum-ul include, de asemenea practici în orașe offsite de referință european în formare, detectare și analiză a tendințelor pieței: ANTWERP, BARCELONA, Londra, Madrid.

Cantitatea de bilete de avion și cazare sunt incluse în prețul total al cursului. Și, din moment ce fiecare călătorie are obiective specifice, oraș de referință ar putea varia în cazul în care programul necesar.

Scopuri

  • Oferă cunoștințele necesare pentru a identifica în mod corect tipurile și profilurile actuale de consum.
  • Aflați pentru a analiza atât pe piețele globale și piețele de masă, nișă de piață, fast fashion, alianțe între branduri si designeri (co-branding).
  • Pentru a forma profesioniștii pentru a investiga, interpreta și de a identifica noile tendințe.
  • Oferind instrumentele pentru tendințele și stilul de viață de raportare eficient.
Această școală oferă programe în:
  • Spaniolă
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
2 semestre
Cu normă întreagă
Locations
Spania - Barcelona, Catalonia
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Spania - Barcelona, Catalonia
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala