Citește Descrierea Oficială

Contemporary China Studies Programme vă oferă o oportunitate unică de a învăța și de a experimenta China de astăzi în timpul unui program captivant de un semestru de studii în străinătate care poartă credite ECTS pentru programul dvs. de studiu la domiciliu. CCSP este o experiență unică de învățare pentru studenții avansați care sunt curioși în privința culturilor și stilului de viață din Asia, care doresc să studieze la o universitate de clasă mondială și care doresc să exploreze lumea afacerilor din China într-o lume fascinantă, mediu accesibil. CCSP este situat în Shanghai, unul dintre cele mai interesante orașe ale lumii de astăzi, și a predat în colaborare cu Universitatea Fudan, una dintre cele mai prestigioase universități din China orientate spre cercetare și clasată pe locul 40 în lume de QS. Cu CCSP, aveți posibilitatea să alegeți cursuri de limbă chineză, cursuri de limbi străine englezești pe o varietate de subiecte, precum și un stagiu într-o organizație locală sau companie multinațională. În combinație cu excursii regulate de grup și activități sociale care vă introduc în cultura tradițională chineză, CCSP este un program universitar multidisciplinar care oferă perspective teoretice și practice aprofundate asupra statutului emergent al Chinei ca putere globală.

Programul este format din trei părți:

 • Cursuri academice
 • Un curs de limbă
 • Un stagiu

Puteți alege orice combinație de cursuri academice și de limbă și un stagiu de ofertă pe parcursul semestrului, cu o încărcătură maximă de studiu echivalentă cu 30 de ECTS. Vă vom cere să faceți o selecție preliminară a cursului în timpul procesului de înscriere. Cu toate acestea, selecția finală se poate face o săptămână în program, după ce ați avut ocazia să participați la oricare dintre cursurile de interes. În cazul în care aveți nevoie de credite CCSP pentru studiile la domiciliu, vă recomandăm cu insistență să consultați universitatea de origine cu privire la selectarea cursului înainte de începerea programului.

CURSURI ACADEMICE

Cursuri academice pe teme variind de la cultura chineză contemporană și societate, economie, afaceri și marketing la politica chineză, diplomație, religie și psihologie sunt toate predate în limba engleză. Toate cursurile sunt predate pentru o perioadă de 2 sau 3 ore pe săptămână, folosind un mix eficient de metodologii de predare, precum și materiale de studiu chinezești și occidentale. Examinările pot consta din teste scrise, prezentări de grup sau individuale, lucrări sau sarcini, în funcție de curs. Lista completă a cursurilor disponibile este de mai jos:
 • Afaceri
 • Lanț de aprovizionare
 • Marketing
 • Munca de teren
 • Piata de desfacere
 • Societate chineză de tranziție
 • Societatea și cultura
 • Studii din Shanghai
 • Filmul chinezesc
 • Urbanizarea și dezvoltarea
 • Psihologie și viață
 • Cultura și sănătatea
 • Economie politică

CURS DE LIMBI STRĂINE

Cursurile de limbi străine sunt oferite de către profesorii de limbi străine licențiați în clase de clasă mică la nivel de începători și intermediari. Plasarea are loc pe baza competenței de limba chineză, care este testată la începutul programului.

STAGII

Vi se va oferi o oportunitate unică de a face un stagiu într-o organizație locală sau companie internațională. Făcând un stagiu în Shanghai oferă o șansă neprețuită de a câștiga experiență de lucru într-un mediu global, expunere practică la lumea afacerilor și managementului în China și șansa de a dezvolta abilități profesionale și personale unice.

Înainte de plecare

Cu mult înainte de plecarea dvs., veți fi invitat să vă alăturați grupului nostru CCC WeChat, unde vor fi împărtășite informații importante și utile și veți primi un ghid extensiv de pre-plecare CCSP, plin de informații practice despre traiul și studiul în Shanghai.

Orientare

Șederea dvs. în Shanghai începe cu un pick-up gratuit de la aeroport și un program de orientare extensivă pentru a vă familiariza cu universitatea, cu Shanghai și cu noii colegi de clasă.

Excursii

Veți fi invitați în mod regulat să vă alăturați activităților extrașcolare, cum ar fi activități sociale, spectacole culturale și excursii în locuri de interes din și în jurul Shanghaiului.

Cazare

Vom avea grijă de cazarea dvs. la Tohee International Students Village, la doar câțiva pași de campusul Universității Fudan.

Program predat în:
Engleză
Chinez
Ultima actualizare July 3, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
Price
57,750 CNY
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date