Ei sunt creativi și interesați de un program de proiectare? Pentru a aplica este necesar un portofoliu creativ - dar ce fel de probe de lucru pe care doriți să arate? Ce este artistic convingător, care mai degrabă nu este? Cum vă pregătiți sesiunea înainte, în cel mai bun?

Vino la AMD și să aducă portofelul sau să lucreze cu. Acest lucru poate desene, colaje, fotografii, desene cu Scriptura (pliante, Abizeitung, memento ziua de nastere, etc.) sau site-uri să fie - totul prin care vă exprimați creativitatea.

Noi vă dau un feedback pe portofel și vă sfătuim. Ce muncă potențial? Ce aspecte pot fi îmbunătățite în continuare? Cum de a optimiza portofoliul ca atare? Pentru aceasta, vom lua timp și vă oferă atât de grup și interviuri individuale.

Contactarea Pentru a face o programare vă rugăm consilierul student al locației lor dorință.

Ei doresc, la modul AMD Akademie

Noi vă sprijinim cu sfaturile noastre personale în căutarea pentru o ofertă adecvată. Prin informațiile noastre diverse și consiliere aveți posibilitatea de a deveni mai bine familiarizat cu programele educaționale și viața de student, modul AMD Akademie

Pentru a determina adecvat pentru dvs. de informare și consiliere curs, vă rugăm să contactați consilierul student al locația dorită și de a face o programare pentru una sau mai multe dintre ofertele de mai jos:

Vrei să afli ce opțiuni de studiu sunt disponibile la AMD? Vă vom trimite primul pas pachetul nostru de informații detaliate prin poștă. Aici veți găsi materiale de informare pentru întreaga ofertele educaționale ale AMD, consilierul AMD-finanțare și sugestii pentru informațiile suplimentare și consiliere.

STUDIU DE CONSULTANȚĂ

Ei au decis deja să se angajeze într-un studiu creativ și cariera? Interesați în domeniul modei și design, dar încă nu știu în ce direcție ar trebui să meargă, mai exact? Vă vom sfătui într-o conversație cu caracter personal despre serviciile noastre și să răspundă la întrebările cu privire la conținutul cursului, oportunități de locuri de muncă, cerințele de intrare, termene, finanțare, integrate în străinătate și procesul de aplicare.

Analiza punctelor forte personale și potențialul stă întotdeauna la centru. În urma conversației vă vom arăta ca la campusul nostru și la sediul AMD. Chiar și după conversație vă vom însoți pe drumul de luare a deciziilor și sunt disponibile pentru întrebări suplimentare în orice moment prin telefon sau în persoană.

Contactarea Pentru a face o programare vă rugăm să consilierul student al locația dorită.

Program predat în:
Germană

Vezi 3 mai multe cursuri de la AMD Akademie Mode & Design »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Oct 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date