Read the Official Description

Institutul pentru Leadership inovatoare este un parteneriat între Nord-Vest şi Nord-Vest Indiana UI comunităţii de afaceri şi de conducere în toate sectoarele. Institutul este conceput pentru a crea o legătură obligatorie între experienţă educaţională şi practica conducerii.

Leadership Development Program este de bază al Institutului. Prin acest program elevii de nivel superior care au demonstrat potential puternic de lidership va fi competitiv selectate pentru a participa la un set interesant şi provocator de activităţi.

Liniile directoare de învăţare

Patru linii directoare sunt stabilite pentru a oferi un fundament filozofic care direcţionează structurarea tuturor activităţilor programului. Leadership Institute Programul este conceput pentru a oferi:

  • Leadership Principii - transferul de informaţii practice desprinse din experienţele personale şi evenimente.
  • Leadership Network - cunoştinţă şi interacţiune cu şi lideri dovedit în cadrul unei comunităţi largi.
  • Îndemânare de constructii - Oportunităţi pentru a observa, asimila şi folosi abilităţile practice necesare de conducere.
  • Dezvoltare personala - Consolidarea încrederii, stabilirea obiectivelor, analiza şi oportunităţi pentru o carieră de succes.

Activităţi

Există şase părţi ale Institutului Leadership Development Programul de experienţă. Fiecare componentă conţine oportunităţi de creştere şi învăţare.

  • Întâlniri săptămânale - două semestre de sesiuni de săptămână vor fi oferite. Boxe va acoperi subiecte care includ: eticheta de afaceri şi sociale; comunicaţii; etica de muncă; stiluri de conducere;; Finanţe personale de rezolvare a problemelor şi de luare a deciziilor, team building, gândirea creativă; succes şi eşec; gestionarea timpului şi a priorităţilor; responsabilitate şi angajament.
  • Programe speciale & interacţiunea socială - evenimente speciale sunt programate în fiecare semestru pentru toţi participanţii. O combinaţie de setări sociale va oferi oportunităţi de observare şi interacţiune. Nu va fi conferinţe, întâlniri sociale, excursii, întâlniri de organizare, şi alte evenimente.
  • Training & Ateliere - Toţi elevii vor participa la activităţi în timpul celor două semestre, care ajuta la dezvoltarea personală suport. Aceste oportunităţi speciale pot să apară în cadrul iun şi în comunitatea în care acestea se concentreze pe construirea unor aptitudini specifice.
  • Mici Group Discuţii - Toţi participanţii la program vor fi atribuite unui grup mic, care se va întruni bi - săptămânal. Discuţiile se vor concentra asupra reacţiilor la prezentarea pe săptămână, teme speciale, reacţii la experienţe program, reflecţii asupra experienţelor leadership si dezvoltare personala. Aceste reuniuni mic grup vor permite participanţilor să se cunoască reciproc, la un nivel mai profund.
  • Mentoring - Fiecare student va fi atribuit un lider al comunităţii locale, care va servi drept mentor. scopurile Fiecare participant cariera şi nevoile de creştere.
  • Service Oportunitati - Participanţii vor fi oferite misiuni pentru a servi pe-termen scurt proiecte, comitete si placi din comunitate. Aceste oportunităţi de servicii va extinde perspectiva studentului ca câştig de participanţi "hands on" experienţe în situaţii reale în care experimentare, inovaţie şi învăţare poate avea loc.

See 1 more programs offered by Indiana University Northwest School of Business and Economics »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Ian. 2020
Duration
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Ian. 2020
Application deadline

Sept. 2019

Ian. 2020