Read the Official Description

Ce veti invata:

Folosind carte, Executie: Disciplina de Noţiuni de bază lucrurile de Bossidy şi Charan, acest curs este conceput pentru directori si lideri care recunosc necesitatea de punere în aplicare a strategiilor.

  • Execuţie este o disciplină riguroasă sistemic
  • Execuţie este un loc de muncă major al unui lider care necesită implicarea profundă personal
  • Execuţie este un element central al unei culturi de afaceri integrate în sistemele de recompensă şi comportamentele

Lungime:

Patru sesiuni de jumătate de zi

Scopul acestui curs:

Pentru a facilita t Liderul executiv senior şi hinking în ceea ce priveşte disciplina de executare strategii pentru rezultate. Aflaţi cum pentru a închide prăpastia dintre obiectivele şi rezultatele. Experienţa şi activităţile de tehnici care ajuta persoanele să înţeleagă de execuţie este o disciplină; un loc de muncă major de un lider şi un element central al culturii de afaceri.

Despre Cercetare Parteneri Seattle, Inc

Seattle Cercetare Parteneri satisface nevoile de învăţare ale managerilor, supraveghetorii, şi contribuitorii individuali în cadrul organizaţiilor. Fie ca sunteti un mic proprietar de afaceri, un profesionist de resurse umane, un manager de departament sau un director executiv, PEAK nostru Learning Program ™ este conceput pentru a va oferi de învăţare de calitate superioară şi experienţe de dezvoltare. Suntem educatori şi lideri de afaceri angajat la dezvoltarea completă a profesioniştilor indiferent de domeniu sau industrie.  
 


Program taught in:
Engleză

See 13 more programs offered by Seattle Pacific University School of Business and Economics »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
5 zilele
Part time
By locations
By date