Ce veti invata:

Explorarea constatările de Jim Collins în vânzător lui cel mai bun, bun la Mare - De ce unele companii Asiguraţi-Leap. . . şi alţii Nu, directori şi liderii seniori va explora disciplinele cheie demonstrat de cele 11 marile companii şi să înveţe cum să folosească acele discipline în oameni, gândirea şi acţiunile de propria organizare.

  • Lucrurile mari nu pot fi realizate fără oameni mari
  • Simplitate normele
  • disciplina la nivel de organizaţie este absolut necesar

Lungime:

Patru sesiuni de jumătate de zi

Scopul acestui curs:

Conceput special pentru liderii executiv senior şi acest Leadership Masa rotundă va facilita învăţarea de a aplica distinguishi ng caracteristici ale marilor companii: oameni disciplinaţi, gândire disciplinată şi acţiune disciplinată. Liderii celebritate Aflaţi duc aproape niciodată companii bune la măreţie. Tehnologia Aflaţi este un accelerator nu un şofer.

Despre Cercetare Parteneri Seattle, Inc

Seattle Cercetare Parteneri satisface nevoile de învăţare ale managerilor, supraveghetorii, şi contribuitorii individuali în cadrul organizaţiilor. Fie ca sunteti un mic proprietar de afaceri, un profesionist de resurse umane, un manager de departament sau un director executiv, PEAK nostru Learning Program ™ este conceput pentru a va oferi de învăţare de calitate superioară şi experienţe de dezvoltare. Suntem educatori şi lideri de afaceri angajat la dezvoltarea completă a profesioniştilor indiferent de domeniu sau industrie.  
 


Program predat în:
Engleză

Vezi 13 mai multe cursuri de la Seattle Pacific University School of Business and Economics »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
5 zilele
Part time
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019