Citește Descrierea Oficială

Concurente prin oameni: Leading pentru Enhanced Performance, cunoscut anterior ca prima linie SMU program de management, este un program certificat de 9 săptămâni, care oferă concepte şi instrumente pentru maestru partea oamenilor de management. Este ideal pentru managerii noi şi autorităţile de supraveghere, precum şi cei care fac mişcare în management - oferind o bază solidă în tehnici de management. Programul este, de asemenea, excelent pentru manageri mai experimentaţi, care nu poate fi primit o instruire formală sau de învăţământ în gestionarea altele. Acest curs se concentrează pe cunoaşterea stilului propriu de management, gestionarea subordonaţilor dvs., şi gestionarea la egal la egal si relatii seful.


Domeniul de aplicare şi Scop

Cei mai multi oameni intra de management, cu o avere de pregătire şi experienţă în domeniile tehnice specifice, dar cu abilităţi puţin sau deloc în gestionarea de oameni. Acest program, concurente prin intermediul unor oameni: Leading pentru Enhanced Performance, este o serie de zece sesiuni, a avut loc peste nouă săptămâni. Acesta oferă managerilor cu o fundaţie solidă în competenţelor de management esenţiale. Utilizarea activităţi de grup mic, instrumente de evaluare, şi exerciţii de constructii de calificare, veţi converti activ concepte în abilităţile de oameni.


Cui se adreseaza

manageri tehnice, antreprenori, şi manageri cu experienţă, care au asumat responsabilităţi suplimentare persoane sau nu au avut de instruire formală în domeniul managementului de oameni.


Program de timp şi Place

Programul începe cu o sesiune de cuprinzător, obligatoriu de o zi. Ulterior, sesiunea Dallas întâlneşte în serile de miercuri de la 6 la 21 Cox Scoala de Afaceri în campusul SMU. Sesiunea Plano întruneşte marţi seara, de la 6 la 21 SMU-in-Legacy.


SMU Certificat

Certificatele de completare sunt acordate participanţilor care au completat un proiect individual şi să participe la sesiunea introductivă full-zi şi cel puţin şase sesiuni de seara opt. Programul este, de asemenea, aprobat pentru Educaţie Continuă Unităţi (CEUs).


Program de conţinut

* Motivarea Altele

manageri competenţi ştiu ce motiveaza fiecare angajat şi de a folosi aceste cunoştinţe pentru a beneficia atât individual, precum şi organizarea. În această sesiune, managerii afla cum se setează aşteptările şi de a crea un mediu care duce la o mai mare productivitate şi satisfacţia angajaţilor.

* Leadership Versatilitate

Această sesiune vă oferă cu abilităţile de a maximiza performanţa şi performanţa subordonaţilor dumneavoastră şi a echipei. Tu va evalua flexibilitatea stil de leadership în situaţii specifice legate de muncă şi de a determina nivelul de eficacitate. Va explora şi diferenţia caracteristicile şi aşteptările de conducere eficientă, management, şi followership. Vei pleca cu o înţelegere precisă a punctelor forte si identificarea zonelor de dezvoltare necesare pentru a spori cariera ta.

* Selectarea persoanelor potrivite

Managerii reuşi prin eforturile altora, şi selectarea persoanelor potrivite este crucial. Această sesiune se concentrează pe cum să pregătească strategic pentru interviu şi modul de utilizare a tehnicilor de interogatoriu comportamentale care ajung intervievat pentru a vă oferi răspunsurile pentru a vă ajuta prezice mai bine viitorul comportamente la locul de muncă.

* Team Building

Aflaţi abilităţile necesare pentru a conduce cu succes echipa ta. Exploreaza valoarea pe care obiectivelor comune şi definirea rolului adăuga la performanta echipei de succes. Veţi învăţa, de asemenea, să recunoască capcanele care pot duce la disfuncţii în echipe.

* Leveraging diferenţelor individuale

Ai o înţelegere fermă cu privire la aspectele tehnice ale dvs. de locuri de muncă - este comportamente peer şi angajat care prezinta cea mai mare provocare. Această sesiune se axează pe ajutându-vă să obţineţi o mai bună înţelegere a modului în care diferite stiluri, experiente, culturi, şi nevoile motivaţionale afecta performanţele.

* Management pentru performanţă

Ai fost promovat pentru a fi un interpret individuale exceptionale. Acum, responsabilităţile dumneavoastră s-au extins, iar tu esti evaluat privind performanţa altora. În această sesiune, vei explora diferite strategii pentru a evalua şi dezvolta angajaţi, inclusiv competenţe în coaching, consiliere, precum şi modalităţi suplimentare de a face cu non-executanţi.

* Rezolvarea conflictelor

Conflictul este o parte naturală din orice mediu de lucru, dacă sunteţi de lucru unu-la-unu sau ca un membru al echipei. Veţi examina multe surse, cauze, tipuri de conflicte şi adesea găsit la locul de muncă. Asemenea, veţi învăţa cum să utilizeze tehnici de rezolvare a conflictelor pentru a obţine rezultate pozitive în multe situaţii dificile.

* Comunicarea pentru rezultate

Aceasta sesiune va spori de a asculta şi prezentarea competenţelor. Identificarea barierelor care vă împiedică să ascultaţi în mod eficient şi poloneză de grupuri mici de prezentare şi abilităţile de comunicare de către concentrându-se pe modul de a influenta si convinge. În cele din urmă, să înveţe cum să gestioneze întâlniri pentru a le face o utilizare eficientă şi productivă de timp pentru toate părţile implicate.

Gestionarea * prin influenţa: Peer succes / Relaţii Boss

Conducerea Real înseamnă exercita o influenţă mult dincolo de autoritatea formală. Avem de multe ori responsabilitatea pentru proiecte şi rezultate fără autoritate formală am avea nevoie. Această sesiune se concentrează asupra eficientizării influenţă pentru a crea mai productivă şi chiar şi mai plăcută relatiile cu seful tau, colegii, şi angajaţii. Participanţii vor învăţa strategii pentru a comunica ideile şi nevoile altora în moduri productive şi convingătoare asigurând în acelaşi timp nevoile organizatiei, iar altele sunt, de asemenea, îndeplinite.

* Schimbarea de punere în aplicare: Nu uita Poporului

Majoritatea eforturilor de schimbare arată bine pe hârtie. Problema este că iniţiativele de schimbare se întâmplă în lumea reală şi afectează oameni reali. Schimbarea eforturile eşua din cauza managerii nu reuşesc să creeze un sentiment de urgenţă, nu reusesc sa obtina buy-in, şi tind să se concentreze doar pe beneficiile organizaţionale. În această sesiune, veţi învăţa abilităţile necesare pentru a fi un agent de schimbare de succes. ROI proiecte sunt prezentate la sfârşitul acestui modul.


Cum veţi beneficia

Scopul acestui program este de a oferi o bază de abilităţi de management şi tehnici esenţiale de la care se pot desena în mod eficient. Într-un mediu unic, extrem de participative, veţi:

- Deveniţi un lider mai eficient şi manager
- Aflaţi cum să împuternicească te şi angajaţii dumneavoastră
- Dezvoltarea şi menţinerea standardelor de performanţă pe care alţii sunt dispuşi să urmeze
- Creşterea capacitatea de a iniţia şi de a lucra cu schimbare
- Îmbunătăţiţi-vă abilităţile interpersonale pentru a utiliza mai bine abilitatile de alţii
- Evaluarea şi măsura dvs. personale de creştere
- Dezvoltarea o fundaţie în m esenţiale abilităţi ANAGEMENTUL pe care puteţi continua pentru a construi cariera ta
- Transfer de noi tehnici şi abilităţi direct la locul de muncă prin intermediul proiectului individualVezi 9 mai multe cursuri de la Cox School of Business, Southern Methodist University »

Acest curs este Campus based
Start Date
Mar. 2019
Duration
9 săptămâni
Part time
Price
2,895 USD
După locații
După dată
Start Date
Mar. 2019
Termen limită de aplicare

Mar. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date