COMUNICARE INTERCULTURALA

PEL73 * S-4

Profesor: Lic. antonella Giacchetti

Limba de predare: ENGLEZĂ / idioma: Rumano Scopul acestui curs este pentru ca elevii să învețe principiile generale și teorii ale comunicării interculturale în timpul interacțiunii și relații cu indivizi din alte țări.

Prima unitate se concentrează asupra rolului pe care participarea la activitățile de comunicare interpersonale cu argentinieni și joacă un consum mass-media locale în procesul de adaptare trans-culturale.

A doua unitate introduce pe elevi la principiile de bază ale comunicării verbale și non-verbale concentrându-se pe modele de comunicare din America Latină și Argentina.

Cea de a treia unitate introduce teorii și cercetări compararea și valorile culturale care influențează comportamentul de comunicare în țările de origine ale elevilor și în America Latină.

Acest curs oferă studenților posibilitatea de a reflecta asupra propriei culturi și experiențe, pentru a pune întrebări, discuta, de a interacționa cu persoane din alte culturi, și mai bine să înțeleagă rădăcinile asemănări și diferențe culturale.

In plus, acest curs îi ajută pe elevi să dezvolte gradul de conștientizare a modului de comunicare culturale influente identitare, se angajează interacțiunea cu cultura gazdă, și se pregătește pe elevi să devină comunicatori interculturale mai eficiente.

Scopul final este acela de a realiza importanța individuating fiecare experiență interculturală și pentru a reduce utilizarea stereotipurilor inexacte.

În acest curs studenții vor:

  • Aplica teoriile de comunicare interculturală și a rezultatelor cercetării la propria lor experiență cross-culturale
  • Să dobândească abilități de a fi mai eficiente în contexte de comunicare interculturală
  • Să evalueze adaptarea inter-culturale și eficiența comunicării interculturale ale altora
  • Recunoaște influența pe care mass-media îl are asupra procesului de adaptare trans-culturale
  • Se angajeze în activități cu cultură argentiniană în paralel cu dezvoltarea relațiilor interpersonale cu argentinieni
  • Înțelegerea modului în care comunicarea interculturală de cercetare se desfasoara cu diverse grupuri și în setările distincte
Program predat în:
Engleză

Vezi 8 mai multe cursuri de la Pontificia Universidad Católica Argentina »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
1 semestru
La zi
După locații
După dată