Read the Official Description

Computerizat de Management Office

&nbsp

Elevii vor învăța de birou de management de calculator, prin utilizarea calculatoarelor și diverse programe, dezvolta abilități de conducere, precum și de gestionare a personalului. Obiectivul nostru este ca fiecare elev să dezvolte abilități de conducere, și utilizarea programului.

&nbsp

Outlook ocuparea forței de muncă: Administrativ, Coordonator, Office Manager, Marketing, supervizor, Procuratura Generală, de marketing, Direcția Resurse Umane, și mult mai mult.

&nbsp

Informații suplimentare: Elevii obține o viză de M-1 prin înscrierea în acest program.

&nbsp

Program:

  • Luni - Vineri (cu excepția sărbătorilor)
  • 14 - 18
  • 10 luni program de
  • Certificarea Curs

Modulul I: Introducere în Computere și tipizare

Studentul va fi capabil să identifice diferite părți ale calculatorului, distinge diferitele tipuri de sisteme de operare, și va fi în măsură să determine dacă un sistem informatic este bun pentru cumpărare.

&nbsp

Studentul va învăța, de asemenea, să tastați cel puțin 35 de cuvinte pe minut, cu 95-98% precizie.

&nbsp

&nbsp

Modulul II: Medical de facturare

La încheierea acestui modul, cursantul va fi capabil să descrie programele majore de asigurare și a legislației federale de îngrijire a sănătății.

&nbsp

Cursul oferă cunoștințe de bază de diagnostice medicale și procedura de codificare sisteme complete de asigurare și creanțele.

Modulul III: Microsoft Windows

La încheierea acestui modul, cursantul va fi capabil să demonstreze fluenta in utilizarea software-ului de operare Microsoft Windows, care este baza pentru învățare și gestionarea software-ului.

&nbsp

În plus, elevul va fi capabil pentru a spori calculator cu figuranti, afla despre diferitele caracteristici, și terminologia.

&nbsp

&nbsp

Modulul IV: Microsoft Word

După ce a terminat acest modul, studentul va avea capacitatea de a crea o varietate de documente cu ajutorul acestui software.

&nbsp

Printre aceste documente sunt scrisori, memo-uri, CV-uri, pliante, buletine informative și de publicitate, care pot fi de mare beneficiu la locul de muncă.

&nbsp

&nbsp

Modulul V: Microsoft Excel

La sfârșitul Modulul V studentul va fi capabil să demonstreze cunoașterea de a crea diverse documente folosind foi de calcul, cum ar fi calendarul, diagrame, grafic, și intrarea data.

&nbsp

În plus, formulele utilizate în acest program vor prezenta sarcini critice de gândire care pot ajuta studentul rezolvarea problemelor cu numere, modele și secvențe.

&nbsp

&nbsp

Modulul VI: Microsoft Access

În modulul VI elev va fi capabil să demonstreze cum să creați și să mențină o bază de date.

&nbsp

Studentul va avea posibilitatea de a organiza informațiile și colecții de înregistrări și rapoarte.

&nbsp

&nbsp

Modulul VII: Microsoft PowerPoint

Cursantul va fi capabil să demonstreze competență în procesul de a prezenta orice tip de informatii catre publicul.

&nbsp

Acest software va ajuta elevul cu o idee vizuală a faptelor fiind livrate. Studentul va avea capacitatea de a spori prezentare cu sunete, grafică și informațiile necesare.

Modulul VIII: Oficiul Proceduri

La încheierea modulului VIII, studentul va fi capabil să demonstreze abilități de locuri de muncă de căutare și de aptitudini în lucrul intr-un mediu profesional.

&nbsp

În plus, studentul va fi capabil să se ocupe de situatii dificile la locul de muncă și de a obține abilități excelente de comunicare.

See 4 more programs offered by Hamilton College »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
10 luni
La zi
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019