Introducere generală

Programul de pregătire colegiu (CPP) este un program de studiu de un an conceput pentru a pregăti absolvenți de liceu selectate pentru admiterea la un program de licență de la Dalian Maritime University (DMU).

CPP oferă studenților internaționali o oportunitate de a învăța limba chineză, cultura chineză, matematică, și limba engleză într-un mod sistematic. Aderarea acest program, veți avea șansa de a participa la diverse practici de limbi străine și activități sociale. Prin învățare de un an, va fi capabil să stăpânească calificare de bază în limba chineză și cunoștințe culturale, cu un anumit grad de chinezi Capacitatea de comunicare verbală și competența interculturală comunicativ; ca urmare, va avea practic capacitățile necesare pentru continuarea cursurilor universitare de licență la DMU.

La finalizarea cu succes a CPP, elevii vor fi acceptate ca un student la DMU. Condițiile sunt următoarele:

  1. Obțineți un certificat de finalizare a Colegiului Programul de pregătire; 2. Obținerea unei a 4-HSK nivel certificat.

Programul Academic

Universitatea Maritimă Dalian împarte în fiecare an universitar în primăvara și toamna semestre, cu marcajul începerea unui an universitar din urmă. Semestrul de toamnă începe în luna septembrie și se termină în luna ianuarie a anului următor, în timp ce semestrul de primavara incepe in martie si se termina in iulie.

Cerere de calificare

Solicitantul trebuie să fie cetățean străin în stare bună de sănătate, cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, care posedă un pașaport valabil, și a absolvit o instituție egal cu chineză școală senior mare. Solicitant folosit pentru a avea o naționalitate chineză ar trebui să dețină un pașaport străin valabil sau alt certificat eliberat naționalitate în urmă cu cel puțin 4 ani. Mai mult, în ultimii 4 ani (până la 30 aprilie în anul de admitere), durata de ședere în această țară ar trebui să fie mai mult de 2 ani.

Materiale de aplicare

  1. Formular cerere pentru studenții internaționali pentru a studia la Dalian Maritime University 2. Fotocopie a pagina de informații cu caracter personal ale pașaportului (fotocopie unei vize chinez valabilă trebuie să depună, dacă un solicitant este în China la cerere) 3. Legalizată diplomă de liceu sau certificat de înscriere Liceu (aplicabil absolvenți din acest an, care nu au primit diploma) 4. Notarial toate transcrieri de liceu

Notă:

  1. Termenul limită: 10 iulie în fiecare.
  2. Documente în alte decât chineză sau engleză limbi trebuie să fie atașat cu traduceri legalizate în limba chineză sau engleză.
  3. Materiale de aplicare ar putea fi trimis la DMU prin e-mail sau prin poștă.
  4. Elevii care studiază în China ar trebui să ofere, de asemenea, un certificat de studii și transcrieri emis de instituția.
Program predat în:
Engleză
Chinez

Vezi 1 mai multe cursuri de la Dalian Maritime University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
1 an
La zi
Price
20,000 CNY
Taxa de cerere: 600 RMB.
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date