Stilistii sunt stelele secrete ale modei și a industriilor creative - puterea vizuală a imaginilor determină o atenție, de poziționare, succesul și imaginea unui brand. Part-time stilizare rafinamentul AMD vă oferă o perspectivă cuprinzătoare în lumea fascinantă a proceselor de styling, de fotografie și de producție în termen de 10 săptămâni.

Ia să cunoască activitatea și procedurile de stilisti si experimenta cu diferite discipline de styling in impuscaturi. Bazat pe un fundament teoretic urmați de proiectare, management de proiect, asamblarea tinutelor sau genuri, crearea unei cărți arata la fel de bine ca și efectuarea unei fotografiere.

perspectivele de angajare

Pasiunea profesia ta! Adună experiență și referințe și de a dezvolta un portofoliu să fie profesionist și de încredere pentru a satisface cerințele clienților potențiali. a crea stilisti teme și imagini pentru toate produsele, sunt experți în destinații de plasare la punctul de vânzare, sunt utilizate la târguri și în mass-media. Ei lucrează pentru branduri, celebritati si designeri. Clienții sunt companii, producători de film de publicitate și fotografi.

promovare

Stilul suplimentară este eligibil în anumite condiții.

Program predat în:
Germană

Vezi 3 mai multe cursuri de la AMD Akademie Mode & Design »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
10 luni
La zi
Price
1,470 EUR
Parțială de plată posibil.
După locații
După dată
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date