coaching pentru dezvoltare

Generalități

8 locații disponibile

Programul de descriere

Acest program este personalizat-proiectat pentru livrarea a organizaţiilor. Centrul oferă, de asemenea, o versiune open-o înscriere de Coaching pentru dezvoltare.

Coaching pentru dezvoltare este o clasă pe bază de, personalizat-proiectat pentru programul de livrare a organizaţiilor, şi pot fi oferite la toate nivelurile, de la prima linie de manageri pentru a directorilor executivi. Programul se bazează în mod eficient abilităţile de coaching pentru liderii organizaţiei, consolidează iniţiativele care vizează gestionarea schimbărilor, şi favorizează un climat de învăţare organizaţională. Programul poate învăţa abilităţile de coaching la o audienţă generală, sau pot fi direcţionate către antrenori organizaţiei interne din resursele umane şi zone de dezvoltare a organizatiei. Un obiectiv important al acestui program este ca organizaţia să devină mai auto-susţine în dezvoltarea liderilor săi pe plan intern.

Format

  • O combinaţie de instruire clasă, interactiune in grup mic, unu-la-unu feedback-ul, de reflecţie şi de discuţie pentru a învăţa elementele esenţiale de coaching.
  • Acţiunea de învăţare prin sesiuni de practica pe casetă video, de auto-observaţie, feedback-ul la egal la egal şi unu-la-unu feedback-ul personal.
  • Prezintă o organizaţie cu un cadru de coaching practic care este adaptabil şi uşor de utilizat.
  • Accent pe întărirea relaţiei de coaching, continuă să dezvolte abilităţile de coaching cuiva după program, şi de a face link-uri imediat la locul de muncă aplicaţii.

Cele mai potrivite pentru:

  • Persoanele care beneficiază de interacţiune de grup şi sunt interesaţi şi de o mai bună înţelegere ei înşişi ca antrenori şi îmbunătăţirea eficienţei lor în dezvoltarea altora.
  • Participanţii pot număra lideri care doresc să îşi îmbunătăţească abilităţile lor de coaching, şi / sau vagoane de călători interne (cum ar fi de resurse umane şi specialişti în dezvoltare organizationala) interesaţi şi de maximizarea impactului lor de organizare.


Lungime

Programul este de trei zile in lungime si include o oră de coaching telefon.

Audienţa ţintă

Persoanelor responsabile pentru gestionarea, în curs de dezvoltare, coaching-ul sau altele de conducere.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Center for Creative Leadership (CCL) ofera ceea ce nimeni altcineva nu poate: o concentra exclusiv pe educaţie conducere şi de cercetare şi expertiză de neegalat în rezolvarea provocărilor conducerea ... Citeste mai mult

Center for Creative Leadership (CCL) ofera ceea ce nimeni altcineva nu poate: o concentra exclusiv pe educaţie conducere şi de cercetare şi expertiză de neegalat în rezolvarea provocărilor conducerea persoanelor şi organizaţiilor pretutindeni. Noi echipa clienţi din întreaga lume, cu abilităţi şi înţelegere pentru a realiza mai mult decât au crezut că este posibil printr-o conducere creative. &nbsp Ce este leadership creativ? Este capacitatea de a gândi şi de a acţiona dincolo de limitele care limitează eficienţa noastră. Fiecare lider şi de organizare se confruntă cu obstacole, care sunt dificil de depăşit - de la directori de companii cu care se confruntă piaţa complex globale de educatori încercarea de a ridica realizarea student la grupuri non-profit şi agenţiile guvernamentale abordarea aspectelor sociale critice cu bugete mici &nbsp CCL consideră că soluţiile la aceste provocări existe - şi de aproape 40 de ani ne-au ajutat clientii le debloca printr-o conducere creative. Noi credem ca liderii sunt făcute, nu născut, şi că acestea se pot adapta şi modifica. Noi credem că puternice abilităţi interpersonale, bazate pe reflecţie personală şi conştiinţă de sine, sunt cheia pentru un leadership eficient. Citește mai puţin
Greensboro , Davos , Colorado Springs , Bruxelles , Saint Petersburg , Parcul Colegiului , Muntele Eliza , San Diego + 7 Mai mult Mai Puțin