Read the Official Description

Învățați fundamentele artelor de ciocolată și de cofetărie printr-o pregătire profesională intensivă de 2 luni. Veți învăța și aplica tehnicile esențiale ale profesioniștilor pentru a produce ciocolată, cofetărie, produse de patiserie pe bază de ciocolată și piese artistice. Finalizați-vă pregătirea cu un stagiu opțional de 1 lună într-o unitate franceză pentru a vă aplica cunoștințele într-un mediu real. Beneficiați de metodele de predare recunoscute la nivel mondial de setări de grupuri mici și de o rată înaltă de practică pentru a optimiza predarea, pentru a realiza o învățare eficientă și pentru a oferi o monitorizare personalizată.


Tip de clasă

  • 80% hands-on
  • 20% teorie


module

  • Ciocolată
  • Cofetărie
  • Produse de patiserie pe bază de ciocolată
  • Ciocolată artistică și bucăți de zahăr
  • Pregătirea de bufete și examenul final


Durată

Instruire intensivă pe o perioadă de 2 luni (stagiu opțional de 1 lună)


Datele

De la 13 mai la 5 iulie 2019

Excellence in practice

Program taught in:
Engleză
Last updated January 19, 2019
Acest curs este
Start Date
Mai 13, 2019
Duration
2 luni
Full-time
Price
8,100 EUR
prețurile nete. Prețuri pentru păsări precoce disponibile. Contactați-ne pentru mai multe informații: international@ducasse.com
Deadline
By locations
By date
Start Date
Mai 13, 2019
End Date
Iulie 5, 2019
Application deadline

Mai 13, 2019

Location
Application deadline
End Date
Iulie 5, 2019