Învățați fundamentele artelor de ciocolată și de cofetărie printr-o pregătire profesională intensivă de 2 luni. Veți învăța și aplica tehnicile esențiale ale profesioniștilor pentru a produce ciocolată, cofetărie, produse de patiserie pe bază de ciocolată și piese artistice. Finalizați-vă pregătirea cu un stagiu opțional de 1 lună într-o unitate franceză pentru a vă aplica cunoștințele într-un mediu real. Beneficiați de metodele de predare recunoscute la nivel mondial de setări de grupuri mici și de o rată înaltă de practică pentru a optimiza predarea, pentru a realiza o învățare eficientă și pentru a oferi o monitorizare personalizată.


Tip de clasă

  • 80% hands-on
  • 20% teorie


module

  • Ciocolată
  • Cofetărie
  • Produse de patiserie pe bază de ciocolată
  • Ciocolată artistică și bucăți de zahăr
  • Pregătirea de bufete și examenul final


Durată

Instruire intensivă pe o perioadă de 2 luni (stagiu opțional de 1 lună)


Datele

În perioada 18 mai - 10 iulie 2020

Excellence in practice

Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie »

Ultima actualizare June 5, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Mai 18, 2020
Duration
2 luni
La zi
Price
8,100 EUR
prețurile nete. Prețuri pentru păsări precoce disponibile. Contactați-ne pentru mai multe informații: international@ducasse.com
După locații
După dată
Start Date
Mai 18, 2020
End Date
Iulie 10, 2020
Termen limită de aplicare

Mai 18, 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Iulie 10, 2020