Citește Descrierea Oficială

LIMBA DE CURS: spaniolă

Esti impresionat de efectele si animatiile pe care le vezi in cinema si vrei sa stii cum au fost facute? Această curiozitate poate deveni o profesie și te poate duce departe în industria animațiilor și jocurilor video.

animation

Cu ajutorul ciclului de instruire la nivel superior în animații 3D, jocuri interactive și medii , specialist videogames, puteți dobândi cunoștințele necesare pentru a da viață proiectelor multimedia interactive, a genera spații virtuale și animații 2D și 3D, a controla postproducția și a monitoriza efectele ediție. Și toate acestea în timp ce începeți în lumea interesantă a jocurilor video și cunoașteți cele mai recente instrumente necesare pentru a dezvolta aplicații și jocuri pe orice platformă.

Scopul tinerilor care doresc să-și dezvolte activitatea profesională în domeniul producției audiovizuale (film, televiziune și video), jocuri video, animație 2D și 3D, multimedia interactiv și non-interactiv, precum și în companii de publicitate și companii conexe cu internetul și noile mijloace media.

De ce să studiezi acest curs?

Instruim tehnicieni specializați în animații 3D și medii interactive și vă învățăm cum să vă aplicați cunoștințele pentru a vă prezenta în sectorul jocurilor și al jocurilor.

Avem un laborator echipat cu cele mai noi tehnologii pentru generarea de conținut multimedia și animație, precum și cu camere de asamblare și post-producție.

Ne bazăm pe formarea teoretică și practică și pe dezvoltarea de proiecte reale cu companii ca oportunitate de învățare.

Punem pariu pe o educație mixtă prin profesorii noștri, un echilibru între tehnicienii calificați și profesioniștii recunoscuți activi, semnul distinctiv al metodologiei specifice predate în IED Madrid.

Studiind la IED Madrid înseamnă să trăiești cu toate ramurile designului într-un spațiu privilegiat, o experiență creativă și o oportunitate unică de a oferi studenților noștri.

Ieșiri profesionale: Creator de animații 2D și 3D. Generator de spații virtuale. Tehnician 3D pentru efecte speciale. Dezvoltator de produse si aplicatii audiovizuale multimedia. Editor de conținut multimedia interactiv audiovizual și non-interactiv. Dezvoltator si designer de jocuri video.

Program predat în:
Spanish (Spain)

Vezi 48 mai multe cursuri de la IED – Istituto Europeo di Design Madrid »

Ultima actualizare September 30, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
2 anii
La zi
Price
6,900 EUR
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date