Citește Descrierea Oficială

Part-Time General chinez

Part-time General chinez este conceput pentru a îmbunătăți competență dumneavoastră generală în limba chineză. Este potrivit pentru elevii care ar dori să îmbunătățească chinez în timpul lor liber, mai ales pentru cei care lucrează în Beijing și nu au timp pentru a studia în timpul zilei. Part-time curs General chinez este disponibil tot pe tot parcursul anului, cât și la nivel de la incepator la Proficiency. Sistemul nivel este același ca în cursul intensiv. Cu toate acestea, predarea este mai mult axat pe puncte-cheie să profite de timpul limitat în mod eficient.

Cine este potrivit pentru?

Incepatori, personal de birou, casnice și studenți internaționali care trăiesc în Beijing, sau cele cu timp flexibil pentru a învăța într-o formă pas-cu-pas și în mod eficient a îmbunătăți nivelul lor din China existent.

Este Part-time dreptul General chinez pentru tine?

Cursul va va ajuta sa:

 • Îmbunătăți nivelul general al chineză și de înțelegere a limbii chineze
 • Dezvolta vocabularul în jurul valorii de subiecte de interes general care sunt relevante pentru viața de zi cu zi
 • Dezvolta ascultare și abilitățile de vorbire și, de asemenea, gramatica de bază, unele de citire și scriere competențe complementare.

Ce vei studia?

Ca un student în urma unui curs general chinez, va îmbunătăți nivelul de limba chineză în timp ce studia gramatica în context, extinde vocabularul pe teme de zi cu zi și de a îmbunătăți pronunția dvs.. Poti practica cele patru competențe lingvistice de bază de ascultare, vorbire, citire și scriere, precum și de a beneficia de practica conversație despre subiecte interesante și relevante pentru a dezvolta fluenta.

Cum să rezervați?

Du-te la pagina noastra de → Rezervare → Part-time General chinez → Homestay / stele (sau skip) → Aeroport ridica (sau skip) → Trimite înregistrare

Nivel

Nivel incepator

Acest nivel începe de la Hanyu Pinyin de învățare, apoi la ascultare de bază, vorbire, citire și abilități de scriere. Veți fi capabil de a avea conversatii simple, cu poporul chinez pe teme de viata de zi cu zi.

Nivelul 1

La acest nivel, veti invata 250 de cuvinte folosite frecvent, de 25 de construcția propozițiilor și 150 de sentințe în uz comun, care vă permite să vă prezint, comandati într-un restaurant și să comunice cu slujnicele tale de casa, etc.

Nivelul 2

Veti invata 350 de cuvinte noi, 35 de modele de teză și 200 de sentințe în uz comun. Aveți posibilitatea să-și exprime dorințele și cerințele în ceea ce privește produsele alimentare, tuns etc. și să fie capabil de a discuta despre planurile de viitor.

Nivel intermediar

Acest nivel este, în principal despre vorbita limba chineză utilizate în comunicarea de zi cu zi. Puteți comunica fluent cu oameni pe diverse teme în circumstanțe diferite.

Nivelul 3

Veti invata 300 de cuvinte noi, de 45 de construcția propozițiilor și 250 de sentințe în uz comun. Veți învăța să-și exprime sentimentele și să descrie situații de viață.

Nivelul 4

Veți continua să se extindă vocabularul. La acest nivel, veti invata 350 de cuvinte, 55 de construcția propozițiilor și 300 Exemple de uz comun. Va fi capabil să-și exprime opiniile cu privire la diferite lucruri și să devină mai familiarizați cu cultura chineză.

Nivel avansat

Tu va extinde vocabularul si de a imbunatati fluenta in chineza vocale pentru a fi pe picior de egalitate cu un vorbitor nativ. Veți deveni, de asemenea, mai familiarizați cu cultura și societatea chineză.

Nivelul 5

Veti invata 400 de cuvinte noi, 70 de modele de teză și 350 de sentințe în uz comun. Aflați mai multe despre utilizarea cuvintelor asociate, precum și modul în care să-și exprime punctul de vedere.

Nivelul 6

Veti invata in jur de 500 de cuvinte, 80 de construcția propozițiilor și 400 Exemple de uz comun. Veți afla mai multe despre cultura chineză, datini și obiceiuri locale.

Nivelul de competență

Aproape de un vorbitor nativ, veți învăța să utilizați argou și expresii.

Nivelul 7

Vei invata utilizarea în comun de expresii, fraze și argou, precum și pentru a citi ziare și cărți în limba chineză.

Nivel 8

Fii la curent cu vorbitori nativi atunci când se discută știri și evenimente curente și exprima punctele de vedere și opinii pe ele.

Detalii curs

 • Niveluri de vânzare: Începător la Proficiency (Level 1-Level 8)
 • Numărul de elevi: 2-6
 • Material: "My Classroom chineză", "termen scurt vorbite chinez", "Boya chineză", "conversație Chinese301", "Read This Way"
 • Începeți ziua: Orice zi
 • Ori Lecția:
  • Mon. Miercuri & Vineri (9:30 - 12:30 si 1: 30-4: 30 pM și 7: 00-9: 12)
  • Tue. & Thu. (9:30 - 12:30 si 1: 30-4: 30 pM și 7: 00-9: 12)
  • Sat. & Sun. (9:30 - 12:30 si 1: 30-4: 30 pM)

Vezi 3 mai multe cursuri de la MY Chinese Study »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date