Read the Official Description

Chineză generale (15 ore / săptămână)

General chinez 15 este conceput pentru acei studenți care doresc să studieze chineză într-un pas-cu-pas (luni-vineri, 3 oră / zi) și acoperă cele patru abilități (vorbire, citire, ascultare și scriere), precum și gramatică, vocabular și dezvoltare fluenta. Acesta este disponibil tot parcursul anului și a oferit la toate nivelurile, de la incepator la Proficiency.If nu sunteți un începător total, vă vom da un test de plasare, în scopul de a se alătura în clasa dreapta. Buget rezonabil dar rezultate foarte bune, puteți primi o mulțime de atenție personală în mic group.Only Lecții de jumătate de zi, astfel încât să puteți folosi timpul liber pentru a explora orașul și să îndeplinească localnici.

În timpul liber jumătate de zi, elevii pot adăuga, de asemenea, cursuri de curs sau de cultură private, în următoarea jumătate day.General 15 + 10 teren de cultură imbina curs eficient de bine gândit-out-cursuri culturale interesante. Compus din 3 lecții de grup pe zi, nouă și jumătate - 12:30 de luni până vineri, plus două Lecții de cultură în fiecare zi. Lecția de cultură va ajuta sa stiti mai multe despre cultura chineză, lecția de cultură, inclusiv Beijing Opera Mak, noduri chineză, Pictura chineză, chineză Kongfu, Taiqi, caligrafie, etc.This este cel mai bun mod de a cufunda în chineză culture.If prefera să adaugi Desigur privat, generalul 15 + 5 curs privat combină bine gândit-out-curs eficient cu conținut personalizat în funcție de dorințele dumneavoastră, are atât avantaje ale unui grup de studiu și de studiu privat. Se compune din trei lecții de grup pe zi, nouă și jumătate - 12:30 de luni până vineri, plus 5 lectii private pe săptămână. Elevii vor avea, de asemenea, coaching individual, vorbim despre orice teme de specialitate care vă interesează. Practică și interacțiune în lecțiile de grup și, de asemenea, de instruire privat de zi cu zi!

Cine este potrivit pentru?

Studenții care doresc să stăpânească chinez de bază pentru studiu individual sau de agrement, sau în mod eficient a îmbunătăți nivelul lor chinez existent într-un timp scurt.

Este chinez Generale curs potrivit pentru tine?

Cursul va va ajuta sa:

 • Aflați mai multe fraze de zi cu zi din China
 • Îmbunătăți fluenta
 • Îmbunătăți nivelul general al chineză și de înțelegere a limbii chineze
 • Dezvolta vocabularul în jurul valorii de subiecte de interes general care sunt relevante pentru viața de zi cu zi
 • Dezvoltarea celor patru competențe lingvistice: ascultare, vorbire, citire și scriere
 • Aflați mai multe despre cultura chineză

Ce vei studia?

Ca un student în urma unui curs general chinez, va îmbunătăți nivelul de limba chineză în timp ce studia diferite zone ale limbii, inclusiv gramatică, vocabular și pronunție. Să dezvolte cele patru abilități lingvistice de bază ale ascultare, vorbire, citire și scriere, precum și dezvoltarea de fluență în jurul valorii de subiecte de interes general.

De ce nu a rezerva un program de pachet?

Dacă rezervați cursuri cu MY studiu chinez, putem aranja cazare și transferuri la aeroport, de asemenea. Scopul nostru este de a crea un confortabil si sa se simta-la-probleme mediu de învățare pentru tine.

Cum să rezervați?

Du-te la pagina noastra de → Rezervare → intensiva 15 chineză → Homestay / stele (sau skip) → Aeroport ridica (sau skip) → Trimite înregistrare

Nivel

Nivel incepator

Acest nivel începe de la Hanyu Pinyin de învățare, apoi la ascultare de bază, vorbire, citire și abilități de scriere. Veți fi capabil de a avea conversatii simple, cu poporul chinez pe teme de viata de zi cu zi.

Nivelul 1

La acest nivel, veti invata 250 de cuvinte folosite frecvent, de 25 de construcția propozițiilor și 150 de sentințe în uz comun, care vă permite să vă prezint, comandati într-un restaurant și să comunice cu slujnicele tale de casa, etc.

Nivelul 2

Veti invata 350 de cuvinte noi, 35 de modele de teză și 200 de sentințe în uz comun. Aveți posibilitatea să-și exprime dorințele și cerințele în ceea ce privește produsele alimentare, tuns etc. și să fie capabil de a discuta despre planurile de viitor.

Nivel intermediar

Acest nivel este, în principal despre vorbita limba chineză utilizate în comunicarea de zi cu zi. Puteți comunica fluent cu oameni pe diverse teme în circumstanțe diferite.

Nivelul 3

Veti invata 300 de cuvinte noi, de 45 de construcția propozițiilor și 250 de sentințe în uz comun. Veți învăța să-și exprime sentimentele și să descrie situații de viață.

Nivelul 4

Veți continua să se extindă vocabularul. La acest nivel, veti invata 350 de cuvinte, 55 de construcția propozițiilor și 300 Exemple de uz comun. Va fi capabil să-și exprime opiniile cu privire la diferite lucruri și să devină mai familiarizați cu cultura chineză.

Nivel avansat

Tu va extinde vocabularul si de a imbunatati fluenta in chineza vocale pentru a fi pe picior de egalitate cu un vorbitor nativ. Veți deveni, de asemenea, cultura chineză mai familiar și societate.

Nivelul 5

Veti invata 400 de cuvinte noi, 70 de modele de teză și 350 de sentințe în uz comun. Aflați mai multe despre utilizarea cuvintelor asociate, precum și modul în care să-și exprime punctul de vedere.

Nivelul 6

Veti invata in jur de 500 de cuvinte, 80 de construcția propozițiilor și 400 Exemple de uz comun. Veți afla mai multe despre cultura chineză, datini și obiceiuri locale.

Nivelul de competență

Aproape de un vorbitor nativ, veți învăța să utilizați argou și expresii.

Nivelul 7

Vei invata utilizarea în comun de expresii, fraze și argou, precum și pentru a citi ziare și cărți în limba chineză.

Nivel 8

Fii la curent cu vorbitori nativi atunci când se discută știri și evenimente curente și exprima punctele de vedere și opinii pe ele.

Detalii curs

 • Niveluri de vânzare: Începător la Proficiency (Level 1-Level 8)
 • Numărul de elevi: 2-6
 • Material: "My Classroom chinezesc" si "termen scurt vorbite chinez" si "Boya chinezesc" și "conversație Chinese301"
 • Start Ziua: In fiecare luni
 • Ori Lecția: Mon. a Vineri (9:30 - 12:30; 1: 30-4: 30 pM).

See 3 more programs offered by MY Chinese Study »

Acest curs este Campus based
Start Date
Open Enrollment
Duration
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date