Programul de afaceri China de vară de învățare este cursul pilot, de asemenea, Bo educație intruchipeaza spiritul nostru de educație internațional combinat cu dezvoltarea profesională. Opt săptămâni, studenții vor înscrie la cursuri de afaceri predate de Universitatea din Shanghai de Finanțe și Economie profesorilor și oamenilor de afaceri seniori pentru a finaliza stagiilor semnificative, precum și să participe și într-o serie de activități, o mai bună înțelegere a mediului de afaceri din China. În 2012, ne-am înscris studiaza la universitati de top din lume, studenți și absolvenți din zece țări diferite s-au adunat la Universitatea din Shanghai de Finanțe și Economie clase în public Shanghai și localeSau multinaționale birouri stagiu. De siguranță a elevilor este, de asemenea, educația Bo este cea mai importantă parte, personalul experimentat al fiecărui elev 24 de ore pe zi pe site-ul de suport, pentru a se asigura că stagiarilor poate finaliza cursul în condiții de siguranță și fără probleme.


Educației, de asemenea, Bo, în plus față de start-up a programului pilot, pentru a continua planificarea pentru educatia internationala, combinate cu cursuri de dezvoltare profesională. Noi, ca o companie cu spirit inovator și luminat, bine ați venit la altul și avem aceleași agenții filozofia, instituțiile de învățământ și educație profesionalăOaspeții cu cooperarea, a dat o parte de a juca pe educație internațională și dezvoltarea carierei.


Vă invităm să vizitați site-ul nostru pentru a 覧 limba engleză. Orice întrebări, să vă urez bun venit chineză sau engleză prin e-mail la contact @ ecsaglobal.org, noi trebuie să răspundă cât mai curând posibil.

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
2 luni
La zi
Price
3,500 EUR
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date