Programe Certificate

Există mai multe tipuri de certificate disponibile: de la certificate de licență la cele universitare și postuniversitare. Certificatele pot servi o multitudine de scopuri pentru diferiți studenți: uneori sunt folosite pentru a reduce decalajul între diferitele faze ale studiului academic sau pentru a oferi o antrenare profesională în plus și calificări noi. Există certificate într-o mare varietate de subiecte în Arte, Științe Umane, Afaceri, Științe Biologice și ale Vieții, Inginerie, Tehnologie, Științe Naturale și nu numai. Varietatea diferitelor certificate poate fi copleșitoare - nu lăsa să te oprească! Începe-ți căutarea aruncând o privire la cele mai populare certificate enumerate mai jos.

Certificate recent adăugate

Sky Services

PPL - Licență pilot privat

Decembrie 13, 2018
Licența pilotului privat (PPL) este primul certificat pilot care trebuie obținut. Permite titularului să zboare ca Pilot în comandă (PIC) pe o aeronavă de uz privat, fără scop economic.

DMAD Escuela De Diseño De Interiores Y Arquitectura

Expert universitar în BIM Modeler

Decembrie 12, 2018
Cursul Revit Architecture din Dmad Madrid vă oferă un expert în programele de proiectare asistată de calculator, cele mai utilizate la nivel profesional în domeniul creativ, artistic și tehnic.

e-courses4you

Certificat online: Ultimate Coding, Dezvoltare

Decembrie 6, 2018
În timpul acestui pachet de 16 fire, veți învăța cum să codificați în marea majoritate a celor mai populare limbi de codare din întreaga lume, cum ar fi HTML, CSS, jQuery, SQL și multe altele!

Universități în România

Schimbă locația

Ce este un Certificat?

Un certificat reprezintă o realizare academică ce poate fi finalizată într-un an sau mai puțin pentru studiul cu normă întreagă. Există programe certificate în mai multe discipline de specializare, inclusiv afaceri, gastronomie, resurse umane, tehnologie, ospitalitate, management, știința calculatoarelor și nu numai. Certificatele sunt o metodă aleasă de mulți potențiali studenți pentru a intra în învățământul superior, ajutând în tranziția spre un program de licență sau universitar mai lung.

Care sunt beneficiile urmării unui Certificat?

Programele certificate oferă o pregătire specializată celor care au absolvit liceul sau celor care deja au o diplomă universitară. În plus, multe programe certificate îi pregătesc pe studenți pentru succes într-o poziție la nivel junior într-un domeniu de carieră, sau pentru o promovare. Absolvenții cu certificat într-un anumit subiect pot demonstra că au cunoștințe avansate, la nivel de învățământ superior, legate de acest subiect și așadar sunt mai căutați pe piața muncii decât cei care nu au o educație superioară.

Ce se studiază la un Certificat?

Programele certificate sunt oferite de către colegii comunale, școli tehnice și unele universități. Subiectele predate în programe de certificat variază de-a lungul aproape oricărei discipline academice. Certificatele pot fi obținute în Arte, Științe Umane, Științe Sociale, Științe Naturale, Tehnologie, Afaceri și nu numai. Există, de asemenea, și o serie de tipuri de certificate cu diferite premise. Certificatele la nivel de licență și unele certificate avansate sunt disponibile pentru majoritatea absolvenților de liceu, dar solicitantul trebuie să fi completat deja un învățământ superior pentru a putea fi eligibil la un program certificat universitar sau postuniversitar.

La ce fel de îmbunătățire în carieră te poți aștepta cu un Certificat?

Absolvenții programelor de certificat se pot aștepta la îmbunătățiri în carieră deoarece certificarea oferă abilități de specializare suplimentare în domeniul lor. Fie că abia ai intrat în lumea muncii sau că îți continui calea profesională, un certificat poate oferi beneficii suplimentare. Profesioniștii cu loc de muncă pot urma un certificat în domeniul lor pentru a obține o instruire suplimentară pe un anumit subiect, ajutându-i să rămână la curent în domeniu și să își mărească șansele de promovare. Unii angajatori își sponsorizează angajații care studiază un program de certificat și multe dintre aceste programe se potrivesc bine în jurul programului de lucru convențional.

Cât costă urmarea unui Certificat?

Programele de certificat la colegii, școli și universități variază mult în costuri. Prețul studiului și obținerii unui certificat depinde de disciplină, de durata programului de certificat, de țară și de școala unde se studiază. Unii profesioniști care lucrează ar putea fi eligibili pentru sprijin financiar din partea angajatorului în obținerea unui certificat. Studenții ar trebui să contacteze școala la care doresc să aplice pentru a afla dacă sunt disponibile posibilități de ajutor financiar care să le finanțeze studiul de certificat. Cel mai bine este să soliciți mai multe informații legate de costurile oricărui program de certificat direct de la școală, folosind formularul web pe de pagina de detalii a programului.

De ce să urmezi un program de Certificat Online?

Programele online de certificat oferă oportunitatea de a studia pentru un certificat într-un domeniu de specialitate fără să trebuiască să faci sacrificii de planificare semnificative pentru studiul cu normă întragă în campus. Profesioniștii care lucrează, persoanele care au responsabilități față de familie și studenții care locuiesc departe de școala la care doresc să studieze pot beneficia de programe de certificat online. Folosind tehnici de e-learninig avansate din punct de vedere tehnologic, profesorii pot preda, angaja studenții, livra evaluări și încuraja discuții de clasă la programele de certificat online. Studenții la rândul lor beneficiază de comunicarea directă unu-la-unu cu profesorii lor, de un ritm mai flexibil și de instrumentele de învățare online la îndemână.