Read the Official Description

CTP

Rolul trezoreriei corporației continuă să evolueze de la pur operațională pentru a deveni o resursă strategică de încredere pentru liderii companiilor din cadrul întreprinderii. (CTP) de certificare Certified Professional Trezorerie servește ca punct de referință de competență în profesia corporate finance, și este recunoscut ca fiind lider in acreditare de trezorerie corporativă la nivel mondial. Obținerea certificării CTP ajută profesioniști câștiga un loc la masa strategică, conduce la o compensație mai mare, și servește ca un avantaj competitiv în raport cu colegii într-o piață dinamică de locuri de muncă.

Acest seminar de cuprinzător de 5 zile va include o vedere re- toate subiectele cheie cuprinse în toate cele 19 capitole ale Essentials Trezoreriei Management®, ediția a patra, care este organismul completă a cunoștințelor testate cu privire la examenul CTP AFP, și a oferi sfaturi specifice cu privire cum să traducă ceea ce este acoperit în text în cele mai bune practici din lumea reala companiilor de toate dimensiunile.

Participanții vor dobândi o înțelegere a subiectelor de management financiar en- înconjurând corporative, managementul capitalului de lucru, în numerar și gestionarea lichidităților, piețele de capital, operațiunile de trezorerie, tehnologie de trezorerie, precum și controalele interne.

5 aways KEY take

1 Dobândirea o înțelegere a tuturor subiectele cheie acoperite la examen CTP, și critice pentru succesul în carieră al unui tezaur sau corporate finance profesionale.

2 Identificarea oportunităților specifice pentru a crește valoarea strategică oferită de funcția de trezorerie la compania dumneavoastră.

3 Definiți acțiuni pentru a îmbunătăți navele cu băncile, relatiile tehnologie de trezorerie și furnizorii de servicii, colegii și colegii.

4 persoane Alinierea, proces și dreapta-dimensiune tehnologia pentru a furniza servicii de trezorerie pe care compania dumneavoastră are nevoie pentru a sprijini flexibilitatea strategică și dezvoltarea companiei.

5 Identificarea și angajeze colegii și colegii, care pot avea un impact succes in cariera ta.

Cui se adreseaza?

profesioniști de trezorerie, dar nu trebuie să fie un profesionist de trezorerie pentru a realiza un ROI mare profesionist din analiza noastră CTP și programul de trezorerie de excelență. Acest program este pentru oricine caută o mai largă, cunoaștere mai profundă a managementului trezoreriei corporației, și vrea să învețe cum să se dezvolte și să împuternicească cel mai bun în funcție de clasa de trezorerie la orice dimensiune organizație. Aici sunt unele dintre profesioniștii care pot beneficia de programul nostru:

 • »Profesioniștii care se pregătesc pentru examenul CTP (Certified Professional Trezorerie).
 • »Practicanții de executare sau funcții de corporate finance și / sau trezorerie.
 • »Personalul tehnic și cel administrativ sprijinirea funcției financiare corporative.
 • »Profesioniști în marketing, în curs de dezvoltare și / sau punerea în aplicare a produselor și a serviciilor pentru a fi utilizate de către organizațiile de stat și finanțe.
 • »Bancherii și alți furnizori de servicii financiare în curs de dezvoltare și de punere în aplicare a produselor și a serviciilor pentru a fi utilizate de către organizațiile de corporate finance.
 • »Consultanți specializați în finanțe și trezorerie arene.
 • »Finanțe și instructori de stat de predare în instituțiile de învățămînt.
 • »Elevii cu un interes în domeniu legate de afaceri / finanțe.

AVANTAJELE PARTICIPĂ

(CTP) de certificare Certified Professional Trezorerie servește ca punct de referință de competență în profesia finanțe și este recunoscut ca lider în acreditare de trezorerie corporativă la nivel mondial. Fie că participanții sunt în căutarea de a proteja cariera lor sau care doresc o promovare, câștigând certificarea CTP poate deschide o varietate de uși.

 • Salarii mai mari. Câștigați până la 13% mai mult decât colegii dumneavoastră noncertified
 • Crește siguranța locului de muncă. Competență în Validează funcțiile de gestionare a lichidităților, de capital și de risc
 • Flexibilitate în carieră mai bună. vă pregătește pentru responsabilități mai mari cu privire la locul de muncă
 • Îmbunătățește vandabilitate. Împotriva altor sta solicitanți într-o piață de muncă grea
 • Intensifică relevanță. Rămâne la curent în profesie cu pregătire continuă

Certified Trezorerie Professional® (CTP) de certificare stabilește standardul în domeniile finanțe și trezorerie. Sponsorizat de către Asociația pentru Professionals® Financiare (AFP), credential CTP® înseamnă că ați demonstrat cunoștințele și abilitățile necesare pentru a executa în mod eficient funcțiile critice legate de lichiditatea corporativă, de capital și de gestionare a riscurilor. In mediul de azi, companiile cauta profesionisti care pot conduce dovedite schimbări și de atenuare a riscurilor exposures.years în experiența practică în Trezorerie, care preda ateliere de lucru în toate disciplinele de Trezorerie și-a scris întrebări de certificare pentru AFP.

DESPRE AFP

resursă globală și avocat pentru profesia finanțe

Asociația pentru profesioniștilor din domeniul financiar (AFP) servește o rețea de mai mult de 16.000 de trezorerie și a profesioniștilor finanĠele. Cu sediul in Bethesda, MD, AFP oferă membrilor știri de ultimă oră, cercetări economice și date privind lumea evoluează de trezorerie și finanțe, precum și programe de certificare de clasă mondială de trezorerie, evenimente de networking, instrumente analitice financiare, de formare și de reprezentare a politicilor publice la legislatorii și autoritățile de reglementare. AFP este resursa de zi cu zi pentru trezorerie și finanțe profesioniști.

ajunge la nivel mondial AFP se extinde la peste 150.000 de profesioniști de trezorerie și financiare la nivel mondial, inclusiv AFP din Canada, gtnews cu sediul la Londra, o resursă on-line pentru comunitatea de trezorerie și finanțe, precum și ghidul de Bobs, o retea de solutii IT financiare.

Comitetul pentru Investiții de seturi angajat Beneficiu As- (CIEBA), un afiliat AFP, reprezinta mai mult de 110 dintre cele mai mari fonduri de pensii corporative din SUA, cu peste 1,5 trilioane $ în active ale planului de pensii

REZULTATELE ÎNVĂȚĂRII

 • »Dobândirea o înțelegere a tuturor subiectele cheie acoperite la examen CTP, și critice pentru succesul în carieră al unui tezaur sau corporate finance profesionale.
 • »Identificarea oportunităților specifice pentru a crește valoarea strategică oferită de funcția de trezorerie la compania dumneavoastră.
 • »Definiți acțiuni pentru a imbunatati relatiile cu bancile, tehnologia trezoreriei și furnizorii de servicii, colegii și colegii.
 • »Realizeaza o analiza de specialitate curentă stabilită în raport cu setul de calificare al unei trezorerii de clasă mondială profesională și de a identifica resurse specifice care pot ajuta la pod fiecare spațiu liber.
 • »Identificarea și angajeze colegii și colegii, care pot avea un impact succes in cariera ta.
 • oameni », proces Aliniere și tehnologie de mărimea potrivită pentru a furniza serviciile de trezorerie pe care compania dumneavoastră are nevoie pentru a sprijini flexibilitatea strategică și dezvoltarea companiei.
Program taught in:
Engleză

See 16 more programs offered by Leoron Professional Development Institute »

Acest curs este Campus based
Start Date
Iunie 2019
Duration
5 zilele
La zi
Price
3,990 EUR
3990EUR reduceri / rate disponibile
By locations
By date
Start Date
Iunie 2019
Application deadline

Iunie 2019