Filter
Certificat
America Centrală și Caraibe Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Studii de Curs în Studii de mediu în America Centrală și Caraibe 2019

Un certificat este un document care indică stăpânirea unei competențe sau a unei discipline anume. Deoarece programele de certificat variază mult când vine vorba de conținut și durată, este de așteptat să existe variații puternice de la un program de certificat la altul.

Studenții care finalizează un program de studiu al mediului sunt pregătiți să lucreze într-o varietate de domenii care se concentrează pe rezolvarea problemelor legate de mediul înconjurător. Aceste domenii includ dreptul, educația, cercetarea, ingineria, managementul și guvernul. Un absolvent poate lucra ca și lobby-ist, naturalist, pădurar sau inginer de mediu.

America Centrală este regiunea geografică centrală din America. Este cea mai sudică parte, Isthmian a continentului nord-american, care face legătura cu America de Sud, la sud-est.

Vezi toate Certificatele în Studii de mediu în America Centrală și Caraibe 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Studii de mediu, America Centrală și Caraibe

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
VERITAS

Cele 17 obiective de dezvoltare durabilă stabilite de Organizația Națiunilor Unite au fost stabilite ca o hartă care să ghideze persoanele orientate spre acțiune care înț ... [+]

Prezentare generalăDurata: 12 săptămâniLimba: englezăTermeni: toamna, primavara,Credit: 16

Cele 17 obiective de dezvoltare durabilă stabilite de Organizația Națiunilor Unite au fost stabilite ca o hartă care să ghideze persoanele orientate spre acțiune care înțeleg nevoia de a lucra la un echilibru între forțele, programele și forțele economice, de mediu și sociale necesare dezvoltării acestei lumi minunate în care trăim. Acestea sunt doar câteva din subiectele în cauză.

Alegeți 4 dintre următoarele cursuri pentru un certificat în:Durabilitatea și impactul asupra mediuluiDezvoltarea durabilă și conștientizarea mediuluiAgroecologie și sisteme alimentare durabileSchimbările climatice și adaptărilePolitica de mediu Costa RicanConsumul și producția durabileImpactul asupra mediului și dezvoltarea socialăGender și sustenabilitateStil de viață durabilSustenabilitatea și gestionarea resurselor în lumea anticăBiotehnologie și durabilitate (primăvară)... [-]
Costa Rica San José
Septembrie 2019
Engleză
La zi
12 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză