Program de Certificat în Studii de Marketing în New South Wales în Australia

Vezi Studii de Curs în Studii de Marketing 2018 în New South Wales în Australia

Studii de Marketing

Un certificat se referă de obicei la un document care indică faptul că un individ a completat cu succes un curs predeterminat sau un tip de instruire a competențelor într-un anumit domeniu. Există variații puternice între programele de certificat în ceea ce privește conținutul, cerințele și durata.

Profesioniștii în afaceri cu o educație în marketing și comunicare pot deschide noi oportunități pentru carierele lor. Ei își pot folosi abilitățile pentru a oferi consultanță în legătură cu studiile de consum sau pot gestiona un grup de marketing în cadrul companiei lor.

Australia are șapte dintre primele 100 de instituții de învățământ superior din lume! Australia sta deasupra place de Germania, Olanda și Japonia, plasarea al optulea în Universitas 2012 U21 clasament al sistemelor naționale de învățământ superior.

Unsprezece universitati in mare parte opera în acest oraș. De exemplu, populare Universitatea din Sydney, Universitatea din New South Wales si Macquarie University se află aici.

Contactează Școli Certificate în Studii de Marketing în New South Wales în Australia 2018

Citește Mai Mult

Certificat Iv în Marketing și Comunicare

Asset College (RTO 31718)
Campus sau Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni January 2019 Australia Brisbane Sydney Melbourne Launceston Logan Village Gold Coast Rockhampton Toowoomba Townsville + 9 mai mult

Certificatul IV în Marketing și Comunicare acoperă o gamă largă de activități de marketing și își propune să ofere indivizilor abilitățile de a-și desfășura cariera în lumea rapidă și dinamică a marketingului și comunicării. [+]

Prezentare generală

BSB42415 Certificat IV în marketing și comunicare

Aveți talent creativ? Începeți cariera dvs. ca responsabil de relații publice sau consolidați rolul de ofițer de marketing cu certificatul nostru IV în domeniul calificării în marketing și comunicare. Veți învăța cum să cercetați și să analizați piața, să dezvoltați un plan de marketing și să întreprindeți activități de marketing într-o industrie dinamică și rapidă!

Această calificare este concepută astfel încât să reflecte rolul persoanelor care sunt capabile să utilizeze abilități de marketing bine dezvoltate și să aibă o bază largă de cunoștințe într-o varietate de contexte de marketing. Persoanele fizice vor fi capabile să aplice soluții la o serie de probleme imprevizibile care ar putea apărea, precum și să fie capabili să analizeze și să evalueze informații dintr-o serie de surse. În unele cazuri, persoanele pot oferi conducere și îndrumare altora și au o responsabilitate limitată producția lor.... [-]