$close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Studii de Curs în Ingineria calculatoarelor în Europa 2022

Un certificat este un document care atestă faptul că un individ a terminat cu succes instruirea sau cursurile într-un anumit domeniu, dar poate și să arate că cineva a trecut un anumit test sau set de teste.Există mai mult de patru mii de organizații de învățământ superior din Europa, de la instituții de cercetare care duc la universități mici, de predare-concentrat. Europa în sin… Citeste mai mult

Un certificat este un document care atestă faptul că un individ a terminat cu succes instruirea sau cursurile într-un anumit domeniu, dar poate și să arate că cineva a trecut un anumit test sau set de teste.

Există mai mult de patru mii de organizații de învățământ superior din Europa, de la instituții de cercetare care duc la universități mici, de predare-concentrat. Europa în sine nu este la fel de mult diferit de alte continente, ajungând de la Cercul Polar la coasta Africii.

Vezi toate Certificatele în Ingineria calculatoarelor în Europa 2022

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
Hartlepool College of Further Education
Hartlepool, Regatul Unit

Acest curs acoperă atât modelarea parametrică 2D, cât și 3D pe tot parcursul anului. Toți studenții vor trebui să completeze ambele elemente ale evaluării.

Acest curs acoperă atât modelarea parametrică 2D, cât și 3D pe tot parcursul anului. Toți studenții vor trebui să completeze ambele elemente ale evaluării. -
Certificat
Engleză
Campus