close

Filtre

Vezi rezultatele

Programe de Certificat de Top în ATPL

Certificatele sunt disponibile pentru o varietate de domenii de studiu și servesc unor scopuri diferite pentru studenți. Acestea oferă deseori formare suplimentară și educație pentru cursanții care au început deja o carieră și sunt disponibili în multe domenii diferite de studiu. Ce este un certificat în ATPL? Certificarea pilotului de transport aerian este cel mai înalt nivel acord… Citeste mai mult

Certificatele sunt disponibile pentru o varietate de domenii de studiu și servesc unor scopuri diferite pentru studenți. Acestea oferă deseori formare suplimentară și educație pentru cursanții care au început deja o carieră și sunt disponibili în multe domenii diferite de studiu.

Ce este un certificat în ATPL? Certificarea pilotului de transport aerian este cel mai înalt nivel acordat piloților. Autorizează un destinatar să zboare ca pilot comandant al unei aeronave. Pentru a primi acest document, un pilot trebuie să fi înregistrat cel puțin 1500 de ore de zbor și să aibă cel puțin 23 de ani. Cursul implică o serie de ore de zbor și de la sol și trecerea unui test. În funcție de experiența anterioară a studenților, există diferite durate pentru acest certificat și cerințe diferite de vârstă.

Piloții care primesc un certificat în ATPL câștigă încredere în abilitățile lor de zbor într-o gamă largă de situații, autorizându-i să opereze o aeronavă comercială pentru o varietate de scopuri. De asemenea, câștigă cunoștințe despre fizica zborului și învață abilități avansate de conducere, toate competențele esențiale pentru piloți.

Costul programului depinde de mulți factori, inclusiv experiența anterioară a pilotului potențial și costul închirierii de aeronave. Pentru mai multe informații, cursanții ar trebui să contacteze școala de zbor.

Scopul principal al acestui certificat este de a câștiga locuri de muncă în industria aeriană sau de a avansa într-o carieră. Absolvenții pot găsi de lucru cu companii aeriene comerciale ca piloți sau piloți comandanți. De asemenea, aceștia pot lucra în calitate de consultanți ai companiilor aeriene în industria aviatică sau în calitate de controlori de trafic aerian, instructori de zbor, primi ofițeri, căpitani și ghiduri. Alte posturi disponibile pot include piloți pentru elicoptere medicale și proprietari ai companiilor de agrement care oferă excursii de vizitare a obiectivelor turistice.

O serie de instituții oferă acest certificat în mai multe țări din întreaga lume. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
format_list_bulleted Filtre
Aeropole Flight Training
Helsinki, Finlanda

Aeropole acceptă acum cereri pentru cursul pilot de transport aerian (ATPL înghețat) de la persoane fizice extrem de motivați, cu o pasiune pentru zbor. Cursul este auto-finan ... +

Aeropole acceptă acum cereri pentru cursul pilot de transport aerian (ATPL înghețat) de la persoane fizice extrem de motivați, cu o pasiune pentru zbor. Cursul este auto-finanțat, iar prețul cursului este de 124 800 € și include tot formarea pe care va trebui să o aplicați pentru o slujbă de vis cu o companie aeriană. -
Certificat
Normă întreagă
Frecvență redusă
18 - 24 luni
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici