Filter
Certificat
Statele Unite ale Americii Hawaii Honolulu Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Studii de Curs în Științe sociale 2019 in Manoa în Statele Unite ale Americii

Un certificat este un document care atestă faptul că un individ a terminat cu succes instruirea sau cursurile într-un anumit domeniu, dar poate și să arate că cineva a trecut un anumit test sau set de teste.

Științele sociale se concentrează pe studiul relațiilor sociale și al societății umane. Cursurile din cadrul științei sociale pregătesc studenții pentru un număr mare de cariere care se ocupă cu persoane sau sisteme din sectoare publice, private și nonprofit.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Honolulu este capitala statului Hawaii mai mari. Pe lângă găzduirea unui număr mare de școli publice și private, Honolulu are mai mult de șase instituții de învățământ superior în cadrul granițelor sale, care oferă diferite programe.

Contactează Școli Certificate în Științe sociale in Manoa în Statele Unite ale Americii 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

2 Rezultate din Științe sociale, Honolulu

Studii
Locație
Statele Unite ale Americii
Hawaii
Honolulu
Tip de studiu
Ritm
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Windward Community College

ASC psiho-sociala Studii de dezvoltare (DPRP) prevede formarea pre-profesională pentru studenții de planificare o carieră în domeniul serviciilor umane (asistență socială ... [+]

O ASC psiho-sociala Studii de dezvoltare (DPRP) oferă pre-formare profesională pentru studenții de planificare o carieră în domeniul serviciilor umane (asistență socială, consiliere, educație, corecturi, psihologia și dezvoltarea umană). Curriculum-ul combină cursuri de arte liberale existente și educație prin cooperare la site-uri de teren desemnate în parteneriat cu o agenție de servicii sociale sau de spital. Acest certificat este unic datorită legăturii și colaborarea cu cursuri de arte liberale (interdisciplinare).

Programul de învățare Rezultate

După finalizarea cu succes a acestui certificat, studenții vor fi capabili să:

A comunica în mod eficient prin scris, vorbit și indicii non-verbale. Gestiona un grup de supraveghere, negocierea, evaluarea altora, promovând munca în echipă și comunicarea deschisă. Opereze un calculator pentru a gestiona înregistrările, de a comunica, și a aduna informații. Interacționa în mod eficient și etic unul-la-unu sau într-un grup, arată abilitățile de ascultare, empatie, și de rezolvare a problemelor. ... [-]
Statele Unite ale Americii Honolulu
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Windward Community College

ASC în Studii Hawaii pregătește studenții pentru o carieră în educație, industria vizitatorilor, sau în domenii care necesită expertiză în materie subiect hawaiian. ... [+]

ASC în Studii Hawaii pregătește studenții pentru o carieră în educație, industria vizitatorilor, sau în domenii care necesită expertiză în materie subiect hawaiian.

Programul Rezultate

După finalizarea cu succes a acestui certificat, studenții vor fi capabili să:

Surse de acces de informații despre Hawai și Studii Hawaii. analiza critică informații despre Hawai și Studii Hawaii. Comunica, aplicând Hawaii modele corecte pronunție, ortografie, fraza de bază și de teză. Aplica o fundație fermă pentru achiziție a continuat limba Hawaii. Să demonstreze o înțelegere de bază a Hawai, istoria naturală și socială, precum și patrimoniul său Hawaii. Să identifice problemele și modalități de a contribui la Hawai, prin aplicarea informațiilor și înțelegerea dobândită din ASC în Studii Hawaiian Hawaiian de mediu și de comunitate. Să înțeleagă, aprecia, articula, și să protejeze Hawai, patrimoniul său unic și identitate prin care au atins ASC în Studii Hawaii. ... [-]
Statele Unite ale Americii Honolulu
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză