Certificat în artele de coacere și patiserie (BAKE)
Georgian College
Informatie cheie
Selectați locația
Locația campusului
Barrie, Canada
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
1 an
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
CAD 9.536 / per semester *
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Aug 2024
* Taxele internaționale estimate de școlarizare și totalul taxelor auxiliare, pe an universitar. Vă rugăm să consultați linkul http://www.georgiancollege.ca/finance-and-fees/tuition-and-ancillary-fees/ pentru mai multe informații.
Introducere
Începeți-vă cariera de brutar sau de patiser! Prin formare practică, studenții vor studia metodele de coacere tradiționale și contemporane, elementele de bază ale produselor de patiserie, decorarea torturilor și placarea contemporană a deserturilor. Prin prelegeri la clasă, elevii învață teoria coacerii, nutriția, calculele comerțului, salubrizarea, siguranța alimentelor și conceptele de afaceri pentru a sprijini abilitățile utilizate în funcționarea zilnică a unei brutării. Folosind tendințele industriei globale, absolvenții sunt pregătiți să gândească în mod critic, să inoveze și să aplice profesional abilitățile de management al afacerii pentru succesul pe tot parcursul vieții ca profesionist de panificație în toate sectoarele industriei serviciilor alimentare sau ca antreprenori.
De ce să studiezi Arte de patiserie și patiserie la Georgian?
Locuri de munca
- Satisfacerea cererii actuale de pe piața muncii pentru profesioniștii culinari legați de meșteșuguri, meșteșugari și creativitate.
Curriculum integrat
- Experimentați instruirea practică și dezvoltați abilități de afaceri pentru a vă pregăti pentru a lucra într-o afacere stabilită sau pentru a vă conduce propria.
- Luați cursuri practice, cum ar fi decorarea torturilor, asamblarea produselor de patiserie, fabricarea pâinii și deserturilor, alături de cursuri teoretice precum sănătatea și siguranța, certificarea igienei, nutriția, controlul inventarului și multe altele.
Concentrați-vă pe local
- Utilizați produse cu surse locale în munca dvs.
Facultate
- Învață de la profesioniști premiați din industria de panificație și bucătari care sunt printre cei mai buni din domeniul lor.
- Facultatea noastră a fost recunoscută cu Premiul pentru excelență în predare pentru învățământul postliceal din Ontario.
Admitere
Burse și finanțare
Premii, burse și burse
Învățământul postliceal este o investiție în viitorul tău. Știm că multor studenți le este greu să se întâlnească, motiv pentru care oferim atât de multe opțiuni pentru a vă ajuta să vă plătiți drumul către absolvire.
Georgian oferă premii, burse și burse studenților din toate categoriile sociale - autohtoni, internaționali și indigeni, cu normă întreagă și cu jumătate de normă, primii ani, viitori absolvenți și tuturor celor care se află între ele. Vă puteți permite asta!
Curriculum
Semestrul 1
Cursuri de program
- BAKE 1000 Ingrediente de copt și Tehnologia echipamentelor
- BAKE 1001 Formule de panificație și managementul magazinului de panificație
- BAKE 1002 Producție de bază de panificație
- BAKE 1003 Producție de bază de patiserie
- ENTR 1002 Introducere în antreprenoriat
- SANI 1000 Basic Food Service Siguranta si Certificare
Curs de Comunicare
- Selectați 1 curs din lista de comunicări în timpul înregistrării.
Curs de educație generală
- Selectați 1 curs din lista de educație generală în timpul înscrierii.
Semestrul 2
Cursuri de program
- BAKE 1004 Știința panificației și siguranța alimentelor
- BAKE 1005 Nutriție și practici de afaceri
- BAKE 1006 Producție avansată de panificație
- BAKE 1007 Producție avansată de patiserie
- ENTR 2003 Operațiuni pentru întreprinderi mici
- SANI 1001 Advanced Food Service Safety and Certification
Curs de Comunicare
- Selectați 1 curs din lista de comunicări în timpul înregistrării.
Curs de educație generală
- Selectați 1 curs din lista de educație generală în timpul înscrierii.
Taxa de școlarizare a programului
Oportunități de carieră
Certificatul dumneavoastră de panificație și patiserie vă oferă multe oportunități de carieră
Absolvenții pot găsi de lucru la nivel local, provincial, național și internațional ca patiser, manager de brutărie sau brutar de vânzare cu amănuntul într-o varietate de setari, inclusiv restaurante rafinate, departamente de patiserie hoteliere, furnizori de panificație, companii de catering și magazine de patiserie tip boutique. Absolvenții își găsesc, de asemenea, un loc de muncă ca proprietari de afaceri, combinând abilitățile pe care le-au învățat cu spiritul lor antreprenorial pentru a începe și a opera o afacere de succes.