Certificat de studii paralegale

Fii un bun valoros cu o educație paralegal

Paralegalii, indiferent dacă sunt angajați pe bază integrală, cu fracțiune de normă sau pe bază de contract, sunt din ce în ce mai solicitați de corporații, agenții guvernamentale, firme de avocatură și alte organizații, datorită competențelor și cunoștințelor juridice specifice pe care le posedă, făcându-le indispensabile pentru avocați și sistemul juridic.

Certificatul American National University din cadrul programului Paralegal Studies - aprobat de Asociația Baroului American - este destinat exclusiv studenților și profesioniștilor care au obținut anterior o diplomă de asociat sau de licență:

 • recente absolvenți de colegiu care doresc o carieră juridică sau piatră de hotar la școala de drept
 • experiență profesioniști care doresc o schimbare de carieră în industria juridică

Conținutul programului Certificat în Paralegal Studii a fost elaborat cu atenție pentru satisfacerea recomandărilor Asociației Baroului American pentru educația continuă a asistenților paralegali și a asistenților juridici, precum și pentru pregătirea pentru examenul Paralegal Cercetătorilor Asistenței Juridice (NALA).

Experiența dvs. de învățare

Programul de studii Paralegal American National University combină rigurozitatea academică cu abilitățile juridice, tehnice și de conducere pentru a dezvolta profesioniști paralegal bine rotunjite. Absolvenții noștri sunt pregătiți să-și desfășoare o carieră ca asistenți juridici și paralegali pentru a îndeplini sarcini în cadrul organizațiilor legale, corporative, nonprofit sau guvernamentale.

 • Aflați de la un curriculum conceput cu ajutorul unor profesioniști care lucrează în industria juridică.
 • Experiența dvs. de învățare va evidenția aptitudinile, formularele, documentele și procedurile paralegalului, precum și principiile și teoriile juridice care sunt pertinente pentru performanța dvs. ca paralegal.
 • Dezvoltați o înțelegere cu privire la modul de utilizare a instrumentelor de cercetare online standardizate.
 • Obțineți o înțelegere a modului de navigare a sistemelor instanțelor.

Cursurile dvs. și instructorii vă vor pregăti să vă urmați examenul de Asistent juridic certificat / Paralegal (CLA / CP Exam) la absolvire pentru a vă îmbunătăți în continuare acreditările profesionale.

American National University nu susține practica neautorizată a legii. Practica neautorizată a legii dăunează profesiei de avocat și publicului pe care îl servește. Un paralegal nu poate să ofere niciun serviciu juridic direct publicului sau să se dețină ca persoană calificată să presteze servicii juridice independente unui altul. Un paralegal trebuie să respecte autoritatea legală aplicabilă care guvernează practica neautorizată a dreptului în jurisdicția în care este angajat sau locuit paralegalul.

De ce American National University ?

 • Confort și flexibilitate - Cu cursuri de zi și de seară¹ aveți flexibilitatea de a lucra în timp ce câștigați diploma.
 • Atenție personală - Nu sunteți doar o față într-o mulțime, dimensiunile noastre mici de clasă permit atenția personală din partea instructorilor.
 • Profesioniști în carieră ca instructori - Cu programe curriculare actuale și relevante, veți învăța de la instructori cu experiență pe teren real, care vă vor îndruma și mentora.
 • Servicii de carieră - Echipa noastră de servicii profesionale începe să vă ajute înainte de absolvirea CV-ului, a scrisorilor de intenție, a tehnicilor de intervievare și a căutării unor oportunități de carieră.
 • Alumni beneficiile - sprijinul nostru nu se termină la absolvire, ca un absolvent veți avea acces la serviciile noastre de carieră și cursuri de refresher² disponibile pe tot parcursul carierei.

¹În timp ce sunt disponibile pe scară largă, nu toate cursurile sunt disponibile la toate orele de clasă sau oferite fiecărui termen. Consultați-vă cu un reprezentant al Serviciului de Studenți Universitari.

Cursul de perfecționare este gratuită pentru studenții calificați. Costurile suplimentare, cum ar fi taxele de laborator, cărțile și materialele, sunt responsabilitățile elevului. Repartiția este limitată la programul din care studentul a absolvit și este supus unui spațiu disponibil.

Program predat în:
Engleză

Vezi 8 mai multe cursuri de la American National University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
30 săptămâni
La zi
Price
13,229 USD
13.229 dolari pentru taxe și taxe
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019