Certificat de nivel 3 în îmbunătățirea serviciilor

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

După finalizarea cursului online, a cursului de clasă sau a învățării anterioare recunoscute, cursanții vor utiliza metodologia și șablonul A3 pentru a aborda o problemă reală. Prin urmare, compania dvs. va realiza o rentabilitate a investiției de la dvs. care progresează această calificare.

Procesul de realizare a acestei calificări de nivel 3

  1. Completați cursul de e-learning sau clasa (Vă rugăm să rețineți că luăm în considerare și învățarea anterioară recunoscută)
  2. Vă înregistrați la Coaching for Change și plătiți taxa de calificare și suport. Fotografia va fi necesară.
  3. Finalizați A3 pentru proiectul dvs. (inclusiv semnarea de la sponsorul dvs.) și încărcați-l în sistemul de management al învățării.
  4. Finalizați evaluarea online a Coaching for Change (Prezentarea A3 PPS online)
  5. Vă trimitem munca ILM pentru verificare.
  6. Vă anunțăm rezultatul (treceți sau re-lucrați)
  7. Vă transmitem certificatul și felicitările.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

We coach train and mentor individuals to become leaders of change in driving towards a leaner, innovative and continuously improving organisation. We have a proven track record of helping clients sign ... Citeste mai mult

We coach train and mentor individuals to become leaders of change in driving towards a leaner, innovative and continuously improving organisation. We have a proven track record of helping clients significantly reduce costs whilst sustaining performance in Safety, Quality, Cost, Delivery, Productivity and Morale. Citește mai puţin
Derby , Doha , Londra , Manchester + 3 Mai mult Mai Puțin