Certificat de colegiu în tehnici profesionale de măcelar
Fanshawe College
Informatie cheie
Locația campusului
London, Canada
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
1 an
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
CAD 5.396
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
Introducere
Deveniți măcelar cu acest program de certificat de un an!
Industria măcelăriei din Canada este în creștere și acest program vă va oferi toată expertiza necesară pentru a deveni măcelar și pentru a lovi terenul. Vei dezvolta abilități în procesarea cărnii, ambalarea produselor, standarde profesionale de siguranță și servicii pentru clienți, predate de facultate cu ani de experiență în arta măcelăriei.
Tăierea cărnii este o meserie unică, specializată și foarte solicitată, care oferă o mulțime de oportunități de muncă la absolvire. Locurile de muncă includ măcelari cu amănuntul sau cu ridicata, măcelari industriali și tăietori de carne, preparatori de păsări de curte, tăietori de șuncă, tăietori de carne și multe altele!
Caracteristicile programului Tehnici profesionale de măcelar:
- Livrat într-o instalație de ultimă generație și folosind cele mai noi echipamente;
- Mai mult de jumătate din timpul clasei este petrecut în laboratoare practice de învățare;
- Aplicați ceea ce învățați operând un punct de vânzare cu amănuntul de carne cu servicii complete;
- Permite o tranziție lină în ucenicia cu carne de vânzare cu amănuntul 245R;
- Posibilitatea de a câștiga certificate duale prin trecerea la programul Culinary Skills;
- O oportunitate perfectă de dezvoltare profesională pentru bucătarii care doresc să încorporeze practici de la fermă la masă.
Alegeți o carieră cu adevărat de ultimă oră . Deveniți măcelar și așteptați cu nerăbdare un viitor interesant!
Rezultatele învățării
- Prelucrați sfertul din față de vită, sfertul din spate din carne de vită, o latură de porc, o carcasă de miel, o latură de vițel și diferite tipuri de păsări de curte în bucăți de vânzare cu ridicata și cu amănuntul;
- Practicați procedurile utilizate pentru controlul bolilor de origine alimentară în conformitate cu standardele recunoscute din industrie, legile privind serviciile alimentare și reglementările guvernamentale;
- Oferiți servicii de calitate pentru clienți, răspunzând la întrebări despre tehnicile de bază de gătit, siguranță alimentară și sculptură și identificând problemele de sănătate și siguranță;
- Determinați majorările și reducerile și profitul și pierderea aferente industriei de tăiere a cărnii cu amănuntul;
- Selectați materialul de ambalare adecvat pentru diferite produse pentru a asigura siguranța și vânzarea;
- Selectați părți ale carcasei animalelor pentru bucăți de carne cu amănuntul pe bază de structuri osoase, grase și musculare și eliminați anomaliile într-un mod sigur și steril;
- Demonstrați practici de lucru sigure și instalarea, defectarea, funcționarea și întreținerea în siguranță a instrumentelor și echipamentelor în conformitate cu reglementările de sănătate și siguranță;
- Fabricarea cârnaților proaspeți folosind echipamente specifice industriei;
- Dezvoltați produse cu valoare adăugată, cum ar fi frecări de condimente, marinate și produse din carne umplute și / sau panificate pentru a sprijini vânzările într-o operațiune de vânzare cu amănuntul;
- Identificați și etichetați produsele din carne pentru a respecta reglementările Agenției Canadiene de Inspecție Alimentară;
- Primiți și depozitați produse din carne într-un mod sigur și ordonat pentru a îndeplini standardele industriei de calitate și siguranță;
Cursuri
Nivelul 1
Luați toate următoarele cursuri obligatorii:
- SFTY-1071 Practici de lucru sigure 2
- WRIT-1042 Motiv și scriere 1-Turism / Ospitalitate 3
- FDMG-1126 Știința cărnii 2
- FDMG-1127 Practicum de tăiere a cărnii 1 2
- FDMG-1128 Practicum de tăiere a cărnii 2 2
- FDMG-1129 Bucătărie pentru carne 2
- FDMG-1130 Operațiuni de vânzare cu amănuntul de carne 1 2
Nivelul 2
Luați toate următoarele cursuri obligatorii:
- FDMG-1131 Nomenclatură și etichetare 2
- MATH-1210 Math for Hospitality 2
- MKTG-1108 Tendințe de marketing și industrie 3
- BUSI-1190 Fundamente de afaceri 2
- FDMG-1132 Practicum de tăiere a cărnii 3 2
- FDMG-1133 Practicum de procesare a cărnii 2
- FDMG-1134 Operațiuni de vânzare cu amănuntul de carne 2 2
Programul de rezidență
Studenții trebuie să finalizeze un minim de 8 credite în programul de la Fanshawe pentru a îndeplini cerința de rezidență a programului și absolvirea acestui program.
Cerințe de admitere
OSSD cu cursuri de la Colegiul (C), Universitatea (U), Universitatea / Colegiul (M) sau fluxul Open (O) cu:
- Orice grad 12 Engleză (C) sau (U)
sau
Certificat de admitere academică și de carieră (ACE)
sau
Certificat de echivalență de liceu Ontario (GED)
sau
Solicitant matur cu statut în cursurile solicitate menționate mai sus
Limba engleză cerințe
Solicitanții a căror limbă maternă nu este limba engleză vor fi obligați să demonstreze competența în limba engleză prin una dintre următoarele metode:
- Un credit de gradul 12 College Stream sau un credit de la Universitatea Stream de la o școală secundară Ontario sau echivalent, în funcție de cerințele de admitere ale programului
- Test de engleză ca limbă străină (TOEFL) cu un scor minim de 79 pentru testul bazat pe internet (iBT), cu rezultatele testului în ultimii doi ani
- Sistemul internațional de testare a limbii engleze (IELTS) Test academic cu un scor general de 6,0, fără niciun punctaj mai mic de 5,5 în oricare dintre cele patru benzi, cu rezultate ale testului în ultimii doi ani.
- Testul limbii engleze academice canadiene (CAEL) cu un scor global de 60, fără un scor mai mic de 50 în oricare dintre cele patru benzi, cu rezultate de testare în ultimii doi ani
- Test Pearson de limba engleză academică (PTE) cu un scor minim de 53, cu rezultate de testare în ultimii doi ani
- Un test Cambridge English (FCE / CAE / CPE) cu un scor global pe scara engleza Cambridge de 169, fara abilitati de limba mai putin de 162, cu rezultate de testare in ultimii doi ani
- O evaluare a limbii engleze (ELE) la Fanshawe College cu un scor minim de 70% în toate secțiunile testului, cu rezultate de testare în ultimii doi ani
- Fanshawe College ESL4 / GAP5: Nivelul minim de 80% în ESL4 / GAP5 Nivelul 8, 75% în ESL4 / GAP5 Nivelul 9 sau 70% în ESL4 / GAP5 Nivelul 10
Pregătire academică recomandată
- Gradul 11 Alimentație și cultură (M)
- Gradul 11 Tehnologia informației și comunicațiilor: mediul digital (O) sau gradul 12 Tehnologia informației și comunicațiilor: soluții multimedia (C)
- Orice antreprenoriat de grad 11 sau 12 (C) sau (O)
- Gradul 11 și gradul 12 Hospitality and Tourism (C)
- Certificat de admitere academică și de carieră (ACE): curs de matematică în afaceri sau tehnică și curs de competențe în computer
Pregătire personală recomandată
- Dezvoltați un interes pentru tăierea cărnii vizitând măcelăriile, magazinele alimentare de carne și urmărind liderii industriei cărnii și măcelarii pe social media
- Dezvoltați abilități de conducere
- Persoana care intră în industria de tăiere a cărnii ar trebui să fie motivată, responsabilă, să aibă o mare atenție la detalii și să se bucure de munca într-un mediu cu ritm rapid
- Angajarea în industria cărnii ar fi un atu
Criterii de selecție a solicitanților
În cazul în care numărul de solicitanți eligibili depășește spațiile disponibile în program, criteriile de selecție a candidatului vor fi:
- Preferința pentru locuitorii permanenți din Ontario
- Primirea cererii până la 1 februarie (După această dată, Fanshawe College va lua în considerare solicitanții pe principiul primul venit, primul servit până când programul este complet)
- Realizarea cerințelor de admitere
Cerințe post-admitere
Certificat de manevră alimentară sigură
Oportunități de carieră
Tăierea cărnii este o meserie unică, specializată și foarte solicitată, care oferă o mulțime de oportunități de muncă la absolvire. Locurile de muncă includ măcelari cu amănuntul sau cu ridicata, măcelari industriali și tăietori de carne, preparatori de păsări de curte, tăietori de șuncă, tăietori de carne și multe altele.
Galerie
Rezultatul programului
- Procesați sfertul din față de vită, sfertul posterior de vită, o parte de porc, o carcasă de miel, o parte de vițel și diverse tipuri de păsări în bucăți angro și cu amănuntul;
- Practicați procedurile utilizate pentru a controla bolile de origine alimentară în conformitate cu standardele recunoscute din industrie, cu legile privind serviciile alimentare și cu reglementările guvernamentale;
- Oferiți servicii de calitate pentru clienți, răspunzând la întrebările despre gătitul de bază, siguranța alimentelor și tehnicile de sculptură și identificând problemele de sănătate și siguranță;
- Determinați majorările și reducerile și profiturile și pierderile legate de industria de tăiere a cărnii cu amănuntul;
- Selectați materialul de ambalare adecvat pentru diferite produse pentru a asigura siguranța și scalabilitatea;
- Selectați părți din carcasa animalului pentru bucăți de carne de vânzare cu amănuntul pe baza structurilor osoase, grăsimi și musculare și eliminați anomaliile într-un mod sigur și steril;
- Să demonstreze practici de lucru sigure și configurarea, defectarea, operarea și întreținerea în siguranță a uneltelor și echipamentelor în conformitate cu reglementările de sănătate și siguranță;
- Fabricați cârnați proaspeți folosind echipamente specifice industriei;
- Dezvoltați produse cu valoare adăugată, cum ar fi condimente, marinate și produse din carne umplute și/sau pane pentru a sprijini vânzările într-o operațiune de vânzare cu amănuntul;
- Identificați și etichetați produsele din carne pentru a se conforma cu reglementările Agenției Canadei de Inspecție a Alimentelor;
- Primiți și depozitați produsele din carne într-un mod sigur și ordonat pentru a îndeplini standardele industriei de calitate și siguranță;
Admitere
Curriculum
Cursuri
Nivelul 1
Urmați toate următoarele cursuri obligatorii:
- SFTY-1071 ---- Practici de lucru sigure
- WRIT-1042 ---- Motiv și Scriere 1-Turism/Ospitalitate
- FDMG-1131 ---- Nomenclatură și etichetare
- FDMG-1127 ---- Practic de tăiere a cărnii 1
- FDMG-1128 ---- Practic de tăiere a cărnii 2
- FDMG-1129 ---- Preparat pentru carne
- FDMG-1130 ---- Operațiuni de vânzare cu amănuntul a cărnii 1
Nivelul 2
Urmați toate următoarele cursuri obligatorii:
- FDMG-1126 ---- Știința cărnii
- MATH-1210 ---- Matematică pentru ospitalitate
- MKTG-1108 ---- Tendințe de marketing și industrie
- BUSI-1190 ---- Fundatii de afaceri
- FDMG-1132 ---- Practic de tăiere a cărnii 3
- FDMG-1133 ---- Practic de prelucrare a cărnii
- FDMG-1134 ---- Operațiuni de vânzare cu amănuntul a cărnii 2
Program de rezidență
Studenții trebuie să finalizeze un minim de 8 credite în programul de la Fanshawe pentru a îndeplini cerințele de rezidență a programului și pentru a absolvi acest program.
Oportunități de carieră
Tăierea cărnii este un comerț unic, specializat și foarte solicitat, care oferă o mulțime de oportunități de angajare la absolvirea acestui program de un an. Locurile de muncă includ măcelarii cu amănuntul sau cu ridicata, măcelarii industriali și tăietorii de carne, preparatorii de păsări de curte, tăietorii de șuncă, tăietorii de carne și multe altele.
Iată câteva exemple de oportunități de carieră pentru absolvenții programului Fanshawe’s Professional Butchery Techniques:
Măcelar industrial
Lucrând bine cu ceilalți, veți avea abilități excelente de coordonare ochi-mână și de luare a deciziilor pentru a excela în această poziție.
Tăiător de carne
De la tăierea, tunderea și pregătirea bucăților standard de carne până la formarea altor tăietori de carne, posibilitățile sunt nesfârșite.
Manager de carne
Creați o cultură de coaching și dezvoltare pentru toți angajații care îmbrățișează pasiunea pentru carne.
English Language Requirements
Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.