Read the Official Description

Descrierea programului

Programul de certificare a Administrației Afacerilor la Brentwood University este conceput pentru profesioniști de toate nivelurile de experiență, inclusiv cei care ar putea căuta să avanseze în cariera lor.

Acest program va pregăti pe cei care doresc să continue educația și să se înscrie în programe de studii.

Programul oferă cursuri care sunt provocatoare și axate pe scenarii din lumea reală. Ei vor învăța cum să devină un contribuitor mai eficient, lider și agent de schimbare în mediile de lucru globale.

Brentwood University oferă programul Online, Campus sau Blended.

Acest program este oferit complet online sau în campus.

Obiectivele programului

Elevii care finalizează cu succes certificatul de administrare a afacerii vor dobândi următoarele competențe:

  • Conducerea: dezvoltați abilitățile de conducere și conducere, care au drept rezultat o șansă mai bună de avansare.
  • Contabilitate și Finanțe: obțineți o mai bună înțelegere a finanțelor și a practicilor pentru linia de bază îmbunătățită.
  • Strategia de afaceri: Elaborarea de strategii pentru implementarea unei îmbunătățiri noi și continue.
  • Resurse umane: înțelegerea principiilor fundamentale ale managementului resurselor umane, inclusiv recrutarea, intervievarea, evaluarea, analiza organizațională și diversitatea forței de muncă.
  • Evaluarea afacerilor: evaluați și raportați performanța, impactul și rezultatul activităților.

cerinţe

Cerințe de diplomă: Candidatul trebuie să posede o diplomă de liceu sau un echivalent. Candidatul de la un nivel diferit de învățământ se poate înscrie în acest program și se pregătește să gestioneze cu succes întreprinderile provocatoare. Educația și abilitățile pe care le dobândesc vor fi extrem de valoroase pentru a avea succes într-o gamă largă de poziții de conducere, de la întreprinderi mici la nivel corporativ.

Cerința de vârstă: Candidatul trebuie să aibă vârsta de 18 ani sau mai mult în momentul înscrierii.

Competență engleză: toate cursurile vor fi furnizate în limba engleză. Pentru un student ale cărui diplome anterioare nu au fost finalizate în limba engleză, este necesar un scor TOEFL. Dacă TOEFL nu este disponibil, studentul trebuie să facă propriul nostru test de plasare în engleză.

Cerința TOEFL nu se aplică elevilor care au absolvit testul de plasare în limba engleză la această instituție.

În campus, studenții vor fi plasați în cursuri suplimentare de ESL și / sau de cursuri de afaceri în funcție de rezultatul testului lor de plasare sau scorului TOEFL.

Cursuri de licență pentru programul de administrație a afacerilor

Elevii sunt obligați să treacă 3 din 4 cursuri urmate cu succes pentru a îndeplini cerințele privind Certificatul de Administrare a Afacerilor.

  • BU 151102 Leadership in inovație și tehnologie (6 credite)
  • BU 151106 Strategia de afaceri (6 credite)
  • BU 151202 Contabilitate managerială și management financiar (6 credite)
  • BU 151204 Managementul resurselor umane (6 credite)

Materiale necesare pentru învățare

Fiecare curs va avea un manual desemnat că elevii sunt responsabili pentru obținerea pe cont propriu. Sistemul nostru de management al învățării susține utilizarea de materiale de învățare suplimentare, inclusiv prezentări de prezentări multimedia, forumuri de discuții și colecție de materiale de lectură pentru e-bibliotecă. Materialele de curs sunt la discreția fiecărui membru al facultății, dar sunt supuse revizuirii și aprobării de către conducătorul șef de școală înainte de a fi folosite într-un curs live.

Posturi universitare de angajare

În realitate, afacerea cu manager educat și au o anumită înțelegere în arena BA este mult mai reușită. Angajatorii apreciază foarte mult absolvenții de cunoștințe și abilități prin completarea programului de certificare, în domenii precum finanțele, resursele umane, marketingul, conducerea și managementul organizațional. Pe măsură ce se dobândește o competență în analiza strategică a afacerilor și se dezvoltă abilitățile manageriale, capacitatea de a contribui la realizările organizațiilor începe să se îmbunătățească.

Program taught in:
Engleză

See 2 more programs offered by Brentwood University »

Last updated February 11, 2019
Acest curs este Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
6 luni
Part time
Price
4,900 USD
Pe net; 7.350 USD: În Campus
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019