Certificat de absolvire în managementul energiei

Generalități

Programul de descriere

Conduce transformarea sectorului energetic, o responsabilitate globală

Certificatul de licență în managementul energiei a fost conceput pentru a ajuta inginerii, directorii și antreprenorii să dezvolte abilitățile și cunoștințele de specialitate necesare pentru a deveni experți în sectorul energetic pentru a conduce eficient organizațiile și proiectele din industria energetică. Acești lideri specializați trebuie să poată efectua evaluări financiare, sociale și de mediu, precum și să proiecteze modele de afaceri inovatoare și durabile.

Format

Cu jumătate de normă

Durată 1 an
Locație Monterrey
Aportul de program Septembrie
Limba engleza si spaniola

Un postuniversitar de pionierat în Mexic

Sectorul energetic mexican este supus unei transformări majore, motiv pentru care EGADE Business School proiectat această diplomă de licență pionieră în Mexic, îmbogățită cu o abordare mixtă, care oferă oportunități mari pentru această industrie în schimbare rapidă. Acest grad se adresează profesioniștilor care doresc să stăpânească complexitatea sectorului energetic.

Deveniți unul dintre primii experți de top din sectorul energetic din Mexic

Curriculumul și formatul special al acestei specializări geniale au fost concepute pentru a vă conduce abilitățile și cunoștințele printr-o experiență de învățare minuțioasă, astfel încât să puteți deveni un lider de impact în gestionarea și crearea de proiecte strategice pentru sectorul energetic. Unele dintre principalele beneficii ale acestui program includ următoarele:

 • Oportunități de interacțiune și schimb de experiențe cu experți din sectoarele publice și private ale pieței energiei.
 • Cursurile s-au axat pe domenii financiare, ca subspecializare.
 • O analiză aprofundată a măsurilor de reglementare , în special în Mexic, precum structura pieței și participarea companiilor private.
 • Un format executiv cu flexibilitatea pentru a vă echilibra succesul profesional cu eforturile dvs. personale și de muncă
 • Accesul la o facultate este format din profesori de renume internațional, precum și îndrumarea și participarea liderilor industriei la prelegeri și sesiuni.

Aflați mai multe despre procesul de admitere

Admiterea la această specializare este extrem de competitivă. Comitetul de admitere al EGADE Business School evaluează în mod cuprinzător experiența academică și profesională a fiecărui solicitant, în scopul evaluării potențialului de succes academic și de creștere profesională.

Cerințele de admitere

Experienta profesionala 5 - 8 ani
Interval de vârstă 30 - 35
Educaţie Absolvenți de facultate
GMAT minim / mediu 550/600
Limba Examen de competență engleză (TOEFL, IBT sau echivalent)
Cerințe suplimentare
 • Formular
 • Scorul de admitere (PAEP sau echivalent)
 • Două scrisori de recomandare profesionale
 • Documentație oficială CV actualizată
 • Certificat de limba engleză (TOEFL sau echivalent)
 • O declarație de intenție
 • Interviu cu directorul programului sau cu membrul facultății
Ultima actualizare Oct 2019

Despre facultate

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leader ... Citeste mai mult

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leaders who create shared value and transform society. Citește mai puţin
Mexico City , Monterrey , Guadalajara , Santiago de Querétaro , Lima + 4 Mai mult Mai Puțin